2777
2789
عنوان

دخترا با سیاست بیاین

106 بازدید | 13 پست

چجوری پسره رو نگه میدارین؟ 

پسری که خودشیفته است، شرایط خوبی داره، و کاملا به خودش و شرایط واقفه، اعتقادش اینه کاری نکنه دخترا بخاطر وضع مالی میان سمتش، و میگه بدون رابطه ج نمیتونم، میگه اگر دو نفر با همند چون دختره یا پسره می‌دونه بهتر از اونی پیدا نکرده یا نمیتونه بکنه که با اونه 

این آدم براتون قابل تحمله؟ 

اصلا باید به این حرفاش واکنش نشون داد؟ 

صد در صد ویژگی های خوب هم کنارش داره

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اگه رفتی سمت این آدم ،بعدش نیا تاپیک دپ نزار

این‌الان مشخصه یه عوضی به تمام معناست.

حالا یا به خاطر چهره یا به خاطر پولش یا هم کلا کمبود توجه و کنجکاوی جذبش شدی.ادامه نده.تهش چند روز سختی میکشی ولی فراموش میشه

بشین فیلم ببین،رومان بخون،برو بیرون،خودتو سرگرم کن که به این پیام ندی فقط

❤️مامان طلا و آلا❤️.کی بزرگ‌شدم که بعدش مامان شدم‌اصلا😕
اگه رفتی سمت این آدم ،بعدش نیا تاپیک دپ نزاراین‌الان مشخصه یه عوضی به تمام معناست.حالا یا به خاطر چه ...

من تموم کردم عزیزم

برام سواله آدمی که برای من غیر قابل اعتماد بود ، بلافاصله بعدش نامزد کرد، یعنی برای اون دختر تغییر شخصیت داد؟؟؟

چطور میشه من که تموم کردم بلافاصله دیدم نامزد کرد یعنی اعتقاداتش عوض شد، یا برای اون دختر مهم نبود ا ...

نامزدم کرده و تو هنوز به فکرشی

بیخیال بابا.انقدر خودتو دست کم‌نگیر.

ده بار تا الان باید از ذهن و قلبت انداخته بودیش بیرون.

آدم به این بی ارزشی رو 

خیلی خودشو بزرگ میبینه

اره 

من هم دیدم بدرد ازدواج نمیخوره، با این حرفا و باورها آدم عذاب میکشه، فقط نمی‌دونم چطور برای اون خانم مهم نبود؟ 

و همیشه می‌گفت من مشکل دارم ! من همیشه مقصر بودم 

من تموم کردم عزیزمبرام سواله آدمی که برای من غیر قابل اعتماد بود ، بلافاصله بعدش نامزد کرد، یعنی برا ...

یا دختره از خودش حسابی سر تره که دهنش بسته شده

یا واقعا دوستش داره

یا دختره واسش مهم نبوده.

نمیدونم من بی سیاست بودم ، واکنش نشون میدادم چون دور و برم دیدم همه دخترای آرایشگر و سالن زیبایی راب ...

آهااااا 

خب بگو

بگرد دنبال یه پسر تحصیل کرده ی خانواده دار

کسی که معنی عشق و علاقه رو بدونه.

واسه پول و قیافه و سطح خانوادگیش منت نزاره

اینجور آدم که از اول اینه تا آخر از شمر ذالجوشن هم بدتر میشه والا

اره من هم دیدم بدرد ازدواج نمیخوره، با این حرفا و باورها آدم عذاب میکشه، فقط نمی‌دونم چطور برای اون ...

سعی داشته خودشو سرتر از تو نشون بده یا چه میدونم تو در حدش نباشی واسه همین به خواستش جواب بدی 

فقط واسه تو 

به هرحال یه آدم عوضی از زندگیت رفته خوشحال باش