2777
2789
عنوان

ترومای غم گذشته و رفتن به مشاوره

278 بازدید | 12 پست

من. سی سالمه،می‌خوام برم پیش روانشناس ،از نظر جسمی و روحی و فکری خیلی مریضم از صبح که بیدار میشم تو فکر کارای و مشکلات گذشته ام که اونم مقصرش یه هیولا تو زندگیمون بوده که خودش سالمه بقیه رو مریض کرده منم ناراحتی و حسرت های زیادی تو گذشته کشیدم می‌خوام بدونم کسی شرایط من رو داشته رفته پیش مشاوره ؟درمان شده تا چند درصد؟اگه واقعا درمان میده برم 

فقط زمانبره و باید صبور باشی ! 

قرار نیست با پنج جلسه تغییر ببینی

وقتی درمان به اوجش رسید حالت قراره بدترین حال عمرت باشه 

اما 

بعدش  درمان. میشی و با حداقل تروما زندگی میکنی

شایدم چندتا روانشناس عوض کردی فقط صبور باش 🤍

خدایااا حافظ فرزندانم باش 🙏🏻💜 اینجا که می آیی باید بد بخت باشی تا قابل درک و احترام و باور باشی ، اینجا که هستی نباید از کسی جواب بخواهی وگرنه عقده ای میشوی ، مبادا وقت گرانبهایشان را با سوالات ساده بگیری چرا که تاپیک های مادر شوهر و خواهر شوهر و خیانت از دستشان در میرود ، اینجا فقط برای کارآگاه بازیست نه برای کمک به همدیگر! اینجا کسی چشم دیدن خوشبختی دیگری را ندارد ، اینجا هررررچه بدبخت تر باشی شاخ تر میشوی ! اینجا نی نی سایت است سرزمین عجایب!!!🚫

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مهم اینه که دیگه اون هیولا نباشه وگرنه درمان تا وقتی آدمای سمی دورمون باشن فایده ای نداره

اون هیولا هنوز زنده هست و داره نفس می‌کشه نه میمیره نه میتونم بکشمش پس حداقل خودم یه طوری درمان بشم که اینقدر به گذشته ام فکر نکنم

اون هیولا هنوز زنده هست و داره نفس می‌کشه نه میمیره نه میتونم بکشمش پس حداقل خودم یه طوری درمان بشم ...

هنوزم نقشی توی زندگیت داره یا فقط مربوط به گذشته بوده ؟ هنوزم همچنان ناراحتت میکنه؟

هنوزم نقشی توی زندگیت داره یا فقط مربوط به گذشته بوده ؟ هنوزم همچنان ناراحتت میکنه؟

نه از زندگیم جدا شده بابامه که ای کاش نبود باعث تمام بدبختغها و رنج خامه از طرفی دلم نمی‌خواد ببینمیش از طرف دیگه خواهران و مادرم رو نمیتونم ببینم اگه قطع رابطه کنم دخترم بهشون وابسته هست ،اون زمانکه مجرد بودم خیلی عذابم میداد از همه نظر تو نامزدی ازش کتک خوردم نه عروسی برام گرفت نه جهاز کوچک ترین خرجی نکرد بخاطر دختراش حاضر نیست زیر بار وام و قرض بره ذاتش  این جوریه،از زمانی که ازدواج کردم رفتارش باهام عوض شد مثال خوب رفتار می کنه اما پشست سر ازم بد میگه مشکل دو قبی و اخلاقی و جنسی هم داره واقعا نمیتونم تحملش کنم خودمم روز به روز حالم بدتر میشه.

نشخوار فکری دارید؟ از چه نظر بیمار شدید؟

خیلی خیلی نشخوار فکری دارم مدام به کسی که باعث شد آینده آمو ازم بگیره فکر می کنم نه کار نه عروسی نه جهاز هیچی نداشتم ،هیچ کاری برام نکرد چقدر بهش التماس میکردم بزار برم کار کنم خودش از نظر روانی مشکل داره و سالم نیست من بچه اول بودم و مریض شدم از دستش 

[QUOTE=346955733]خیلی خیلی نشخوار فکری دارم مدام به کسی که باعث شد آینده آمو ازم بگیره فکر می کنم نه ...

بشدت عصبی ام با کوچک ترین سرو صدا فریاد میزنم از نظر جسمی هم مریضم سندروم روده و درد معده و مشکل کبد دیسک کرده تو این شش سال همه رو گرفتم که الان ۳۰ سالمه از خودم بدم میاد نر روز به این فکر می کنم عمرم تباه شد نه هدفی نه آینده ای نه زیبایی نه اندام قشنگی نه پول و ثروتی خدا همه رو یه جا ازم گرفت از بچگی همینطوری بیچاره بودم تا الان زندگیم شده سر و کله زدن با شوهر و بچه هر جا هم بخوای بری باید پول باشه تا بری وزنم ۹۶ هست از بچگی مشکل چاقی هم داشتم ۱۵ ساله رژیم میگیرم از طرف دیگه درد های گذشته ظاهرم می‌خنده و به زور خوبه از درون داغونم نمی‌خوام حالم رو هر کسی بفهمه 

بشدت عصبی ام با کوچک ترین سرو صدا فریاد میزنم از نظر جسمی هم مریضم سندروم روده و درد معده و مشکل کبد ...

پس هم سنیم، افکار منفی باعث بوجود اومدن بیماری های جسمی هم می شن، درونتون پر از خشم هست، اروم اروم باید برطرف کنید، چرا فکر می کنید زیبا نیستید، مطمین باش زیبایی چهره زیبا دونه دونه شو تو اینه ببینید متوجه می شید که خیلی هم زیبا هستید، مسیله اضافه وزن ممکنه از افکار منفی بیاد باید ریشه اش رو پیدا کنید و خنثی اش کنید، الان بابت ازدواجتون فرزندانتون خانواده اتون بودن مادر و خواهر سپاسگزار باشید بعد مورد خشمتون نسبت به پدرتون یا درامد کم تو دوران کودکی رو روش مانور بدید با یک روانشناس خبره در این زمینه مشورت کنید و بیماری رو هم خیلی به خودتون تلقین نکنید اروم اروم حس کنید سلامتی رو بدست اوردید خوب می شید

پس هم سنیم، افکار منفی باعث بوجود اومدن بیماری های جسمی هم می شن، درونتون پر از خشم هست، اروم اروم ب ...

ززمنی که می خواهید با بچه هاتون یا هر کسی صحبت کنید یا کاری می خواهید انجام بدید ۳ ثانیه صبر کنید و بعد کار یا صحبت رو انجام بدید، زمانی که خشم بهتون هجوم اورد اسمتون رو بگید و با خودتون تکرار کنید اروم باش منطقی برخورد کن عزیزم برای ابتدای امر اوکیه تا به مراحل بعدی برید، این مسایلی که توی ذهنتون توی ذهنتون اذیتتون می کنه بنویسید و پاره کنید بدون سانسور بنویسید و برای دیگران هم تعریف نکنید مگر برای روانشناس