سلام چند شب پیش یه خانومی منو دید تو مسجد و شماره مادرمو گرفت گفت دخترتو معرفی کنم به یه خانواده ایی فرداش زنگ زد گفت اجازه هست شمارتونو بدم به اون خانواده مامانمم گفت باشه ولی زنگ نزدن به نظرتون به اون خانوم که نقش معرف داشته و هم محلی هستیم بگیم که زنگ نزدن
برای ازدواج خوب و زود هنگامم دعا کنید محتاجم به دعاتون🤲
خانمهای متاهل و مادران پسرهای جوان از زیبایی ، کمالات ، اشپزی و ......هیچ زنی جلوی همسر و پسرتون تعریف نکنین به خصوص خانمهای متاهل همسر شما جذب تعریف جنس مخالف می شوند و ضررش توی زندکی خودتون هست ....مادران هم تعریف نکنین چون پسرتان از همان ابتدا حس ازاد بودن راجع به این مسئلع پیدا می کنن .....با تشکر از شما عزیزان🌻🌻🌻
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
دلیلتون چیه آخه چند روز جلوترم یه خانومی زنگ زدن برای برادرشون و گفتن اجازه هست شمارتو بدم منم گفتم ...
شاید محرم و گذاشتن واسه یک وقت دیگه
خانمهای متاهل و مادران پسرهای جوان از زیبایی ، کمالات ، اشپزی و ......هیچ زنی جلوی همسر و پسرتون تعریف نکنین به خصوص خانمهای متاهل همسر شما جذب تعریف جنس مخالف می شوند و ضررش توی زندکی خودتون هست ....مادران هم تعریف نکنین چون پسرتان از همان ابتدا حس ازاد بودن راجع به این مسئلع پیدا می کنن .....با تشکر از شما عزیزان🌻🌻🌻
نهچون معرف بعد خودش از خانواده پسر میپرسه که چی شد و چیکار کردید یه سری محرم صفر هیچ کاری نمیکنن میز ...
آخه چند روز جلوترم یه خانومی زنگ زدن برای برادرشون و گفتن اجازه هست شمارتو بدم منم گفتم باشه کلی هم از برادرشون تعریف کرد و از منم اطلاعات گرفت و اخرین حرفش این بود شمارتونو میدم ولی خبری از برادرشون نشد خیلی ناراحتم
برای ازدواج خوب و زود هنگامم دعا کنید محتاجم به دعاتون🤲