2777
2789
عنوان

کاربرآقا هستم سوال دارم

| مشاهده متن کامل بحث + 909 بازدید | 79 پست
بندرعباس اگه باشی قاچاق گازوئیل عالیه،اگه بتونیبعضی‌ها تا ماهی یه تومن هم کار میکنن

عالیهههه هاا 

ولی دوستان و اطرافیان خیلیی فوت شدن 

حتی ماشین شون میسوخت پلیسه اجازه نداد خاموش کنن.

شدی‌،قلبو تنو روحم…! 💗                                                      الهی شکر 🤍.   https://abzarek.ir/service-p/msg/2317404.                                          بیشتر میخونم و رد میشم کم پیش میاد پست بزارم اگه خوشتون نیومد لطف کنید بگذرید چون جوابی از من دریافت نمیکنید برای سرگرمی میام و حوصله بحث ندارم ممنونم🤍اگه بازم سعی میکنید نظرتون تحمیل کنید، حق با شماست 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خوبه که برق ماشین ولی فایده ندارن مکانیکی صافکاری خیلی خوبه باید جا بیوقتی و مغزه جایی بگیری که زیاد ...

صافکاری که عالیه

اما چون پیش زمینه ندارم

تعویض روغنی رو‌به راحتی میتونم انجام بدم...

آقا هستم،جان عزیزت لایک نکن🫤🫤🫤

شغل خوبیه 

فقط روغن ماشین خیلی گرونه،میلیونی باید پول بدی برای خریدش،لباس کثیف ،دست کثیف ،اینارو هم باید در نظر بگیری 

بعد اکثرا نسیه میان ،یعنی باید میلیونی پول بدی ،بعد سودش رو با نسیه گرفتن دریافت کنی

یکی از اقوام ما تعویض روغنی دارهاز دور که اوضاع مالیش خوبهریلکسم خرج میکنن شکر خدااز جزییاتش که من خ ...

به قول طرف

حاضر نیستید ۳ سال برا کسب کار خودتون تلاش کنید

اما حاضرید ۳۰ سال برای دیگران کار کنید

آقا هستم،جان عزیزت لایک نکن🫤🫤🫤
صافکاری که عالیهاما چون پیش زمینه ندارمتعویض روغنی رو‌به راحتی میتونم انجام بدم...

خوب خوبه تعویض روغنی فقط یکم دستات کثیف میشن پاک نمیشن به راحتی 

درآمد بدی هم ندارن خوبه کلا شغل مکانیکی زیاد اشباع نشده 

یکم بمون بیشتر کار کن 

البته پیمانکاری هم عالیه ها

یه مودی غمگین