2777
2789
عنوان

یه چیزی تو مریضی برام عجیبه

462 بازدید | 26 پست

هر کسی هر جای بدنش درد بگیره یا مشکلی تو بدنش پیش بیاد بعد بهم بگه  من دقیقا همون درد رو میکشم هفته پیش شوهرم گفت مچم درد میکنه من تا دو روز مچ درد داشتم دیشبم بابام سنگ کلیه داره دردش گرفته بود من امروز شدیدا دل درد گرفتم تلقین نیست اصلا از بچگیم این جوزی بودم

شاید تله پاتی باشه 

خواهشا بعضی هاتون من درآوردی هاتون نسبت ندین به سخنان قرآن، اگه مطمئنین سخن قرآنه، اگه راست میگی بگو کدوم آیه تا بریم تفسیر درستش پیدا کنیم..... بارها شده خواستن اعتقاد منو زیرسوال ببرن گفتن خدا تو قرآن گفته وقتی گفتم کدوم آیه دیگه ساکت شدن!!!

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اگه اون عضو رو نداشته باشی چی

نه دیگه بابا 🤣🤣🤣 ولی ده سال پیش دوستم زنگ زد گفت اونجام خارش شدید گرفته من تا حالا تجربه همچین چیزی نداشتم یهو تلفن رو که قطع کردم واس منم خارشش شروع شد تا یکی دو سال مت مدام دچارش بودم

من هروقت به شوهرم میگم دندونم یا هرجام درد میکنه میگه منم همینطور انننقدم بدم میاد

به خدا دست خودم نیست بعضی وقتا سریع گوشامو میگیرم اصلا خوب نیست شاید بنده خدا شوهرتم اینجوریه

اگر دیوانه نمیخوانید مرا...

بنظر من قدرت جذب بالایی داری

بهشون فکر میکنی اتفاق میوفتن

ادمایی شبیهت زیاد دیدم

تهش پام خورد به لیوان نیمه پرش ریخت به من درخواست ندید حوصله ندارم میزنم جرواجرتون میکنما 

قبلا یه جا خوندم مربوط به قدرت جذبه آدماست ولی نمیدونم چرا فقط تو مریضی اینجوریه

واقعا دلم دلم سوخت برات مریضی رو فقط جذب می‌کنی یا پول ثروتم جذب می‌کنی😂😂😂😂😂

❤اللهم عجل لولیک الفرج ❤
نه دیگه بابا 🤣🤣🤣 ولی ده سال پیش دوستم زنگ زد گفت اونجام خارش شدید گرفته من تا حالا تجربه همچین چی ...

این که کتمنت گذاشته مرده جوابشو نده

صلوات ⁦❤️⁩💜💙💚💛🧡⁦♥️⁩