2777
2789

عزیزم متاسفانه اینجا دخترا نمیتونن بخونن دوست من رفت یه استودیو تو ساری اهنگ ایکس بند رو باز خوانی کرد هرچند تو استودیو صدا سازی انجام میشه هر صدایی رو ب خواننده تبدیل میکنن اما خداییش دوست منم صداش بد نیست 

نمیخوام بمیرم ولی نمیخوام اینجوری زندگی کنم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

آواز و ساز و موسیقی خیلی خوبه ولی متاسفانه توی ایران بها داده نمیشه هرکس موسیقی سنتی هم گوش کنه توی جهنم داخل گوشش سرب مذاب میریزن و واقعا چقدر مواظب ما هستن ما گناه نکنیم و سرب مذاب داخل گوشمون نریزن و اجباری میخوان مارو  ببرند بهشت 

آواز و ساز و موسیقی خیلی خوبه ولی متاسفانه توی ایران بها داده نمیشه هرکس موسیقی سنتی هم گوش کنه توی ...

دقیقا من سر این موضوع انقدر اشک ریختم...آخہ خیلی دوست داشتم یاد بگیرم💔

...

عزیزم شما برای نوازندگی گیتار نیاز ندارید خواننده باشین! میتونی فقط سلفژ در حد نیازِ نوازندگی کار کنی (بدون کلام و فقط نت خوانی پارلاتی و کانتاتی). موسیقی اگه بد بود سفارش نمیشد قرآن رو با ترتیل بخونن. قرآن رو که با صوت میخونن در واقع نوعی دستگاههای موسیقی آواز عرب هست؛ پس موسیقی مثل تیغ جراحی هست، هم میشه باهاش روح رو جلا داد و درمان کرد، هم میشه باهاش به ابتذال و قهقرا رفت. نوع استفاده ای که ازش می‌کنی مهمه.

برای یادگیری سلفژ میتونی از سرچ اینترنت ویدئو های آموزشی رایگان پیدا کنی یا سری به سایت خنیاگر بزن. موفق باشی