2777
2789
عنوان

کتاب های لقمه مهر و ماه خوبن❓️🤔

| مشاهده متن کامل بحث + 1515 بازدید | 28 پست
ام راستش نمی‌دونم اطلاع ندارم ولی خب کتابچه لقمه ای منظورته ؟کتاب تست کامل بگیر دیگه

اره 

ن من درسنامشو میخوام فقط

وگرنه کتاب تست کامل اونارو ک جدا جدا میخرم

شوکه میکنم اونایی که بهم میگن نمیتونی🤍
من تجربی بودمنمیدونم مال انسانی چطورهولی مهر و ماه در کل انتشارات قویه تو چنتا کانال ک کتاب رایگان ...

مرسی قلبم

فقط میخوام وی باشن خودشون نسخه گذاشتن

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

درسنامه خود کتاب تستا بهترن البته فکر کنم چون حجم کتاب لقمه ای کمه شما به فکر خریدش افتادی

ن اخه دیدم خیلی خوبه درسنامه هاشم کامله

میخوام تست کتاب رو سطح ای کیو و اینا بخرم بالا

چرا؟درسنامه هاش خیلی خوبه کمیخوام تست رو سطح بالا بخرم

بنظرم اگر با استادی پیش میری ببین اون چی میگه بخری بعدم بنظر من برای زیست دو منبع بزنی من الگو که متوسطه با آیکیو زدم ،کلا باید برای هردرس ی منبعو تموم کنی وقت کردی یدونه سطح بالاتر وگرنه از همون اول سطح بالا خوب نیس

بنظرم اگر با استادی پیش میری ببین اون چی میگه بخری بعدم بنظر من برای زیست دو منبع بزنی من الگو که مت ...

نه اخه عزیزم من خیلی سطح پایین برام اذیته چون راحت میزنم

من چند ساله تست میزنم دستم روون شده 

استاد و مشاورم ندارم کلا اعتقادی به اینا ندارم یبار رفتم مشاور کلا از درس زدم کرد