فافاجان مدیر استارتر عضویت: 1398/07/03 تعداد پست: 652 عنوان خانومای میکاپ کارلطفا 31 بازدید | 4 پست سلام دوستان رفتم ی جاثبت نام کنم برای میکاپ گفت ازصفرتاصدازده تومان تابیست هشت میلیون...گف اگر۲۸میلیونابیای کامل تمام گریمارایادمیگیری ..حالامادونفریم گف نهایتش نفری ۲۰..نظرتون چیه.. گرنگهدارمن آن است که من میدانم شیشه رادربغل سنگ نگه میدارد...خدایاتودلیمابخودت سپردمش😍😍😍 1403/04/30 | 17:48 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
فافاجان مدیر استارتر عضویت: 1398/07/03 تعداد پست: 652 پول وسیله هاشم هست اره بایدوسیله هم بخرم...مثلابهش بگم درحد۱۵یادم بده چیزی یادمیگرم؟؟ گرنگهدارمن آن است که من میدانم شیشه رادربغل سنگ نگه میدارد...خدایاتودلیمابخودت سپردمش😍😍😍
نیکا۱۳۹۶ عضویت: 1401/03/31 تعداد پست: 1693 اره بایدوسیله هم بخرم...مثلابهش بگم درحد۱۵یادم بده چیزی یادمیگرم؟؟ اول بنظرم برو فنی حرفه ای مدرک بگیر بعد برو لاینی که دوست داری اونجام بتونی بهت کار بده بهتر
فافاجان مدیر استارتر عضویت: 1398/07/03 تعداد پست: 652 اول بنظرم برو فنی حرفه ای مدرک بگیر بعد برو لاینی که دوست داری اونجام بتونی بهت کار بده بهتر آخه میگن فنی حرفه ای هیچی یادنمیدن..میکاپادوس دارم گرنگهدارمن آن است که من میدانم شیشه رادربغل سنگ نگه میدارد...خدایاتودلیمابخودت سپردمش😍😍😍