2777
2789
عنوان

پیش خوانی متوسطه اول

92 بازدید | 2 پست

پیش خوانی متوسطه اول واقعا برای تابستون بچه هاتون عالیه باعث می شه دوران مدرسه کمتر اذیت بشن چون با درسا آشنا هستن ولی فشار کمتری روشون هست در ضمن کاملا مجهز به صورت آنلاین تدریس دارن من خودم سه سال کامل کلاس برداشتم ازشون واقعا راضی بودم نسخه التکرونیکی کامل کمک اموزشی و جزوه با فیلم اموزشی می دن بهت و کاملا هم حواسشون به بچه هاتون هست که کم کسری نداشته باشن.

آموزش زبان برای ورودی متوسطه اول رو کامل دارن همچنین زبان کودکان 

من خودمم پیششون کلی کلاس برداشتم چون هم آنلاین و راحت بود و هم هزینه کمتر نسبت به حضوری ها

اگر کسی خواست بگه تا شمارشونو بزارم پیام بدید تو گروها ادتون می کنن تو هر برنامه ای که راحت باشید 

هزینه کلاساشونم ساعتی ۳۰ t

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.