2777
2789
عنوان

نظرتون در مورد فیلم بی بدن چیه

| مشاهده متن کامل بحث + 15005 بازدید | 86 پست
یعنی علنا پدر پسره رو گناهکار جلوه دادن؟ پسره که اعدام شد پدره یعنی بی آبرو شد؟

من نمی‌دونم خانواده پسره هنوز ایرانن چه واکنشی نشون دادن به این فیلم چون کاملا پدر رو گناهکار نشون دادن و همدست پسرش یعنی انگار خود پدر دختره رو تیکه تیکه کرده.

تو منو فراموش کردی یجوری که انگار من ناهار هفته ی پیشت بودم ، یا یکی از همکلاسی های کلاس اولت که باهاش زیاد حرف نمیزدی ، مثل اسم یه شخصیت تو سریالی که چندسال پیش دیدی ، تو منو فراموش کردی خیلی راحت : ))

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

فیلمه وضع واقعی هشتگ های #‍ اعدام نکنید هایی هست مردم از همه جا بیخبر مجازی رو پر میکنن از این هشتگ ها.... کاش این فیلمو ببین و بفهمن الکی هشتگ نزنن اعدام نکنید . بابا یارو دزده قاتله خطرناکه اعدام نکنن تا بیاد من و تو رو هم بکشه ؟ 

این بر اساس داستان واقعیه

پس چرا آخرین ملاقات برای اعدامی نزاشتن ؟ یا چطور ممکنه که بدون دادگاه حکم اعدام رو بدن ؟ چطور ممکنه مه تو دادسرا حکم داده بشه ؟ چرا انقدر خانواده مقتول خونسرد بودن و انگار نه انگار بچه‌شون سلاخی شده

چرا اعتراف نکرد حداقل میگفت چیکارش کردن یه آدم چقدر میتونه بیشرف و پست باشع

تیکه تیکه ش کردن دیگه همون اول بدون وکیل که بود اعتراف کرد 

بعدشم جنازه ای نبوده که اعتراف کنه بعد از هفت سال هیچی ازش پیدا نمیشه قطعا چون تو زباله ها بازیافت شدخ

تو منو فراموش کردی یجوری که انگار من ناهار هفته ی پیشت بودم ، یا یکی از همکلاسی های کلاس اولت که باهاش زیاد حرف نمیزدی ، مثل اسم یه شخصیت تو سریالی که چندسال پیش دیدی ، تو منو فراموش کردی خیلی راحت : ))
مادره ی جوری رفتار می‌کرد انگاری دخترش پاک بوده😂😂😂😂دختر سالم خونه پسر نمیره تنهایی سفر نمیره

🌚ینی هرکی تنها سفر بره سالم نیست؟

دُنیا نیاز داشتـ بہ یکـ سَر پَناهـِ اَمن،اینگونہ بود کـہ کُربـ و بَلا آفریده شد♥️
مادره ی جوری رفتار می‌کرد انگاری دخترش پاک بوده😂😂😂😂دختر سالم خونه پسر نمیره تنهایی سفر نمیره

الان چون رفته باید سلاخی میشد ؟ چه عجیب 

درکل  قشنگ بود اما میتونست بهتر باشه

اقای سروش صحت و پژمان جمشیدی برای این نقش ها ساخته نشده بودن

مثلا اگه هوتن شکیبا نقش پدر ارغوانو بازی میکرد خیلی جذابتر میشد

بازیگر نقش قاتل یا همون سروش هم جذاب بازی نکرد

کل فیلم یه طرف اهنگ محسن چاووشی یه طرف

پس چرا آخرین ملاقات برای اعدامی نزاشتن ؟ یا چطور ممکنه که بدون دادگاه حکم اعدام رو بدن ؟ چطور ممکنه ...

کلا داستانشو گفتم بر اساس واقعیت بوده شاید تو فیلم یکم تغییرش دادن

🕊✌🏻