2777
2789
مگه گاوا فقط زایمان میکنن😂سوال نبود که

یه گربه بود از مادر مادرش تو حیات ما بچه بدنیا می آوردند الان همون بزرگ شده بچه داره تو حیاتمون جالبش اینه مادرشم همزمان تو حیاتمون زاییده😂❤️😐

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یه گربه بود از مادر مادرش تو حیات ما بچه بدنیا می آوردند الان همون بزرگ شده بچه داره تو حیاتمون جالب ...

چه جالببب ؛ ولی من حس میکنم کثیفن درحالی که هستن😂😂😂

نَشَوَد دآم وَ قَفَس ، مآنِعِ پَروآزِ کًسی ؛ 🌱🤍
چه جالببب ؛ ولی من حس میکنم کثیفن درحالی که هستن😂😂😂

من بچه که بودم اینقد دست به گربه ها میزدم نیازشون میکردم خودشون به لباسم می‌کشیدن ولی الان که بزرگ شدم اصلا دلم راضی نمیشه حتی یه ذره خودشونو بهم بزنن وسواس گرفتم انگار یا عقلم اومده سرجاش

آره حتما بهشون می‌رسم همین الانم به مامانشون ماهی دادم

دمت گرم خیلی مظلوم 

کمکش کن خدا کمکت میکنه 

وقتی بچه بودم داداشم نوجون بود موقع اذان بود جو گرفتش با دمپایی زد ب گربه گربه حالش خراب شد دم اذان بود صدا جیغ گربه پیچید تو اون کوچه بعد از چند روز ذاداشم تشنج کرد مث اون گربه پبچ میخورد رو زمین تا توبه کرد حتی گربه و هم پیدا کرد ی مدت بهش رسیدگی کردن تو خونه همسایه 

من بچه که بودم اینقد دست به گربه ها میزدم نیازشون میکردم خودشون به لباسم می‌کشیدن ولی الان که بزرگ ش ...

منم همینطورم ، اون گربه‌ای که زایمان کرد خونه‌ی ما خیلی چندشن گفتیم بزاریم بزرگ بشن بعد میفرستیمشون برن

ولی فک‌نکنم برن چون دیگه یه جا گوشه‌گیر شدن عادت کردن

دمت گرم خیلی مظلوم کمکش کن خدا کمکت میکنه وقتی بچه بودم داداشم نوجون بود موقع اذان بود جو گرفتش با د ...

قربونت عزیزم حتما 

آخی عزیزم باز الهی شکر بخیر گذشته واسه داداشت بچه بودهو بچگی کرده 

منم همینطورم ، اون گربه‌ای که زایمان کرد خونه‌ی ما خیلی چندشن گفتیم بزاریم بزرگ بشن بعد میفرستیمشون ...

فکر کنم آخرش خودشون میرن دیگه .. حالا ما خوبه دو تا حیاط داریم اینا الان رفتن حیاط پشتی زیاد رفت و آمد نداریم فقط میرم یه وقت به مامانشون غذا میدم

فکر کنم آخرش خودشون میرن دیگه .. حالا ما خوبه دو تا حیاط داریم اینا الان رفتن حیاط پشتی زیاد رفت و آ ...

کار خوبی میکنید ، مطمئن باشید خدا از این کارتون خشنود میشه