2777
2789
عنوان

مراقبه ی ماه کامل با الهه ی رفتار

1207 بازدید | 15 پست

سلام.بچه ها امشب ساعت ۱۰مراقبه ی ماه کامل با الهه ی رفتار هست .خیلی ها شرکت کردن دست آوردهای جدیدی به دست آوردن .اگه خواستین بهم بگین بهتون لینک کانالش رو میدم بیاید تواین بزرگترین شکر گذاری در ایران بیش از صدها هزارنفرتوی این کانال برات دعا میکنن .

خانم داوودی هستم .مشاور و درمانگر طب سنتی وتشخیص بیماری ها ازروی عکس زبان.. و درمان انواع بیماریهای زنانه و مردانه  وزیبایی وپوست ومو و تناسب اندام.میتونم درهرزمینه بیماری و درمانی کمکت کنم.... اللهم عجل لولیک الفرج. 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم میخپام😍❤️

توایتا هست کانالش .ایتا دارین شما ؟

خانم داوودی هستم .مشاور و درمانگر طب سنتی وتشخیص بیماری ها ازروی عکس زبان.. و درمان انواع بیماریهای زنانه و مردانه  وزیبایی وپوست ومو و تناسب اندام.میتونم درهرزمینه بیماری و درمانی کمکت کنم.... اللهم عجل لولیک الفرج. 

هرکی خواست وایتا داره بهم پیام بده تا لینک کانال الهه ی رفتار رو براش بفرستم.

09015230873

خانم داوودی

به منم بدین

اینجا نمیشه لینک گذاشت .بهم پیام بده توایتا تا لینک روبهت بدم.

09015230873

من فقط گروه ایتای استاد الهه رفتار رو دارم جای دیگه هم هستند؟  من ملکه جذاب و آفرینش آرزوهاشون هم دارم خیلی بی نظیره خودشم خیلی مهربونه و عالیه مراقبه هاشم من همیشه شرکت می کنم هزاران نفر رضایت دارن و نتیجه می گیرن خیلی خوب و دوست داشتنیه الهه رفتار

میشه لینکو بدین؛

شما تونستید مراقبه معروف الهه رفتار را انجام بدید؟  من این ماه جاموندم خیلی غصه دارم گفتم شاید چند نفر باشن با هم انجام بدیم ماه های قبل اصلل حال و هوام عوض میشد خیلی خوبه

شما تونستید مراقبه معروف الهه رفتار را انجام بدید؟ من این ماه جاموندم خیلی غصه دارم گفتم شاید چند ن ...

نه متاسفانه،من کلا انجامش ندادم،ینی میخام انحامش بدم اما کلا نمیتونم مدیتیشن کنم،سرم هیلی وحشتناک درد میگیره

دیگه هیچی واسم مهم نیس...