2777
2789
عنوان

خیلی مهمه همه بیاین

149 بازدید | 7 پست

لینک کارزار اخراج اتباع بیگانه افغان 👇

https://www.karzar.net/136819

حتما امضا کنید

به هوش باشید

🔔 ارتش خاموش افغانستان در ایران !؟

هیچ کس فکر نمیکند چطور بیش از ٨ میلیون افغانی وارد این سرزمین شده اند و از کجا می آیند؟ اگر روزی این تعداد انبوه افاغنه در درون کشور مسلح گردند ، نیازی بر لشکر کشی طالبان وجود ندارد .

🔔آیا مرزهای ما بی در و پیکرند و نگهبانی ندارد؟

🔔آیا نیازی به ویزا ندارند؟

🔔آیا وارد کردن آنان به این سرزمین ، خطرناکترین نوع قاچاق نیست؟

🔔چرا اتباع غیر مجاز به این راحتی در این سرزمین تردد و اقدام به جرم و جنایت می کنند؟

🔔آیا نسبت به این سرزمین احساس مسئولیت و تعلق خاطر دارند؟

🔔آیا مالیات می دهند یا به سربازی می روند؟

🔔آیا از یارانه ی آب و نان و برق و دیگر اقلام و امکانات عمومی استفاده نمیکنند ؟

🔔چه کسانی و چرا آنان را به این سرزمین وارد میکنند ؟

🔔دست چه کسانی پشت این ماجراست ؟

🔔

تابعیت این بیگانگان چگونه است ؟

🔔چرا بسیاری از آنان در این سرزمین مانده و نسل خود را گسترش میدهند ؟

🔔آیا مدارک واقعی هویتی ، آدرس دقیق و اقامتگاه اتباع افغانیون غیرمجاز مشخص است تا در صورت ارتکاب جرم و جنایت سریعا شناسایی و دستگیر شوند ؟

🔔آیا آنان مظلومند یا ما(ملت ایران) ؟

🔔آیا اگر ما وارد افغانستان شویم آنها هم خدمات رایگان به ما ارائه می دهند (اقدام متقابل)؟

🔔آیا بجای استقبال و ارائه خدمات رایگان ، سرمان را نمی برند؟

🔔آیا ماهم میتوانیم در افغانستان جولان داده و ...(اقدام متقابل)کنیم .

🔔چرا افغانها ، آب هیرمند را به روی اراضی خشک و مردم تشنه سیستان و بلوچستان بسته اند و حقابه ی ما را نمیدهند .

🔔آیا وجود ١٦ میلیون افغانی در ایران ، معادل یک کشور بیگانه و تصرف و اشغال کشور نیست؟

🔔آیا بسیاری از اعضای گروهک های تروریستی چون داعش ، افغانی نیستند ؟

🔔اگر سخت کوش و کار کن و تلاشگرند چرا سرزمین خودشان را آباد نمیکنند ؟

🔔آیا استفاده ی عده ای دلال و منفعت طلب از اتباع غیرمجاز افغان بعنوان نیروی کار ارزان ، باعث بیکار شدن کارگران و نیروی کار ایرانی نمی شود ؟

🔔چرا با چنین قاچاقی و عاملان و مسببان آن که امنیت اجتماعی ، اخلاقی ، اقتصادی و نیروی کار کشور را شدیدا به مخاطره انداخته اند برخورد نمیشود ؟

🔔چرا قانون مناسب و کارایی در این زمینه وجود ندارد ؟

🔔با وجود تضاد طبیعی منافع بین همسایگان اگر روزی بین ایران و افغانستان جنگی رخ دهد چند درصد از ١٦ میلیون افغانی که در ایران هستند بی طرف می مانند و علیه ایران اقدامی نخواهند کرد؟

🔔آیا ممکن است به مناصب کلیدی ایران نرسند ؟

🔔آیا ممکن است ارتباطی بین آنها و ورود غیر مجاز اتباع افغان و عدم اخراج آنان وجود داشته باشد

🔔آیا ممکن است در مراکز تصمیم گیرنده ی کشور ما نفوذ کرده باشند ؟

🔔آیا تولید مثل هر شخص افغانی در این سرزمین بیشترست یا زاد و ولد ما ایرانیان؟

🔔آیا ممکن است با این تکثیر تصاعدی ، افغانها روزی این کشور را بطور کلی در چنگ خود گرفته و ما و فرزندانمان را از سرزمینمان بیرون کنند؟

☀️پاسخ منطقی و خردمندانه به این سوالات ، راهکاری برای رفع چنین معضل بزرگی خواهد بود‌‌.

🔔درخواست من از شما بعنوان یک هموطن این است که با انتشار این متن ، دیگر هموطنان را بیدار کنید که دیگر شاهد جولان بیگانگان در این سرزمین نباشیم.

🙏🏻🙏🏻🙏🏻🙏🏻🙏🏻

مجددا خواهش دارم به این متن بعنوان یک دغدغه ی عمومی و ملی نگاه کرده و به دیگران نیز ارسال فرمایید.

آنقدر فرزندم را دوست دارم که هرگز او را به دنیا نمی آورم، تولید مثل تجا وز به آرامش ابدی انسان متولد نشده است.#آنتی_ناتالیسم_پایان_همه_رنجها

ممنون از اینکه به اشتراک گذاشتی گلم .... لطف کن و شب هم که شلوغتره تکرار کن ....منم کپی میزنم تکرار میکنم .... تا کی وقت داره ؟

دوستای گلم کار من دوخت نظم دهنده کشو و کمد و آشپزخونه و ... هست .خوشحالم کن با عضو شدنت تو گروهم.آیدی روبیکام@organayzermahdokht
ممنون از اینکه به اشتراک گذاشتی گلم .... لطف کن و شب هم که شلوغتره تکرار کن ....منم کپی میزنم تکرار ...

تا ۳۱ مرداد هست، نزدیک به هشتاد هزار نفر امضا کردن باید خیلی بیشتر از اینا مردم شرکت کنن میلیونی باید بشه

آنقدر فرزندم را دوست دارم که هرگز او را به دنیا نمی آورم، تولید مثل تجا وز به آرامش ابدی انسان متولد نشده است.#آنتی_ناتالیسم_پایان_همه_رنجها

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ممنون از اینکه به اشتراک گذاشتی گلم .... لطف کن و شب هم که شلوغتره تکرار کن ....منم کپی میزنم تکرار ...

خواهش میکنم کمترین وظیفمون هست برای کشور و مردم

تا ۳۱ مرداد هست، نزدیک به هشتاد هزار نفر امضا کردن باید خیلی بیشتر از اینا مردم شرکت کنن میلیونی بای ...

خب حالا خوبه یکماه وقت داره 

دوستای گلم کار من دوخت نظم دهنده کشو و کمد و آشپزخونه و ... هست .خوشحالم کن با عضو شدنت تو گروهم.آیدی روبیکام@organayzermahdokht

این کاربر اوروباس

که بار ها لایک‌ش کردید مخالف افغانی ها نیست،،، این کاربر برای توجیه فحشاش به کاربر ها اتهام افغانی بودن می‌زد، تو ی یک تاپیک با یک کاربر دعوا‌ش شد بعد دعوا رو ملیتی کردن که من برای فحش های ناموسیش به اون کاربر نی نی یار تگ کردم که این فحشا رو داد...

اسکرین می‌زارم ببین وقتی چیزی نمی‌دونید الکی کسیو لایک نکنید

#حامی_فمینیسم لطفا افراد افراطی زن ستیز یا مذهبی های افراطی (تاکید کردم مذهبی های افراطی نه همه‌ی مذهبی‌های گرامی و عزیز) با من بحث نکنن و سعی در زور چپون کردن عقاید خودشون به من رو نداشته باشند. به همه‌ی اقلیت‌های فکری(درصورتی که باعث آسیب رساندن به دیگران نشوند احترام میزارم، به همه‌ی اقلیت‌های جنسی احترام میزارم. بدون با توهین نمیتونی نظر کسیو عوض کنی.                              خط قرمزهای من: ⭕ از کودک همسری دفاع کنید و ادعا هم کنید ما تو بچگی ازدواج کردیم و الآن موفقیم                         ⭕ برابری زنان با مردان رو مسخره کنید و به من بابت پیرو بودنش توهین کنید     ⭕تو بحثِ با من بزور بخواید وانمود کنید حرفتون درسته و از اون بدتر نظرتونو تحمیل کنید    دختر زیر ۱۸ سال نمی‌تونه رای بده؛ نمی‌تونه گواهینامه بگیره، حتی اگه مریض بشه و از بیمارستان بخواد رضایت بده خارج شه بدون اجازه‌ی پدرش این حقو نداره و... ولی حق بله گفتن سر سفره‌ی عقد رو داره!          هروقت به کسی گفتم دیگه ریپلای نکنه خودش این تاپیکو بخونه https://www.ninisite.com/discussion/topic/16713258/%DA%AF%D8%A7%D9%87%DB%8C-%D9%88%D9%82%D8%AA-%D9%87%D8%A7

این کاربر اوروباسکه بار ها لایک‌ش کردید مخالف افغانی ها نیست،،، این کاربر برای توجیه فحشاش به کاربر ...

#حامی_فمینیسم لطفا افراد افراطی زن ستیز یا مذهبی های افراطی (تاکید کردم مذهبی های افراطی نه همه‌ی مذهبی‌های گرامی و عزیز) با من بحث نکنن و سعی در زور چپون کردن عقاید خودشون به من رو نداشته باشند. به همه‌ی اقلیت‌های فکری(درصورتی که باعث آسیب رساندن به دیگران نشوند احترام میزارم، به همه‌ی اقلیت‌های جنسی احترام میزارم. بدون با توهین نمیتونی نظر کسیو عوض کنی.                              خط قرمزهای من: ⭕ از کودک همسری دفاع کنید و ادعا هم کنید ما تو بچگی ازدواج کردیم و الآن موفقیم                         ⭕ برابری زنان با مردان رو مسخره کنید و به من بابت پیرو بودنش توهین کنید     ⭕تو بحثِ با من بزور بخواید وانمود کنید حرفتون درسته و از اون بدتر نظرتونو تحمیل کنید    دختر زیر ۱۸ سال نمی‌تونه رای بده؛ نمی‌تونه گواهینامه بگیره، حتی اگه مریض بشه و از بیمارستان بخواد رضایت بده خارج شه بدون اجازه‌ی پدرش این حقو نداره و... ولی حق بله گفتن سر سفره‌ی عقد رو داره!          هروقت به کسی گفتم دیگه ریپلای نکنه خودش این تاپیکو بخونه https://www.ninisite.com/discussion/topic/16713258/%DA%AF%D8%A7%D9%87%DB%8C-%D9%88%D9%82%D8%AA-%D9%87%D8%A7

اون متن بالا که ریپلای بهش کرده پست تگ نی نی یار من بود