2777
2789
عنوان

خانمهای باردار...

799 بازدید | 23 پست

سلام عزیزان

شما قبل از اینکه آزمایشتون مثبت بشه و از علائمتون سینه درد داشتید آیا بعد از یه مدت درد سینه هاتون کم شد؟ اگه بله بعد از هفته چندم؟

ممنون از جواباتون

پسرم دنیامه ⁦❤️⁩😍

من قبلش سینه درد داشتم و کلا سینه هام حساس شده بودن ولی بعد از دو سه هفته از موعدم که گذشت دیگه دردو حساسیت نداشتم.یعنی حدودا هفته 5یا 6.

ولی بدن ها خیلی فرق داره بعضیا تا آخرش درد دارن

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من قبلش سینه درد داشتم و کلا سینه هام حساس شده بودن ولی بعد از دو سه هفته از موعدم که گذشت دیگه دردو ...

من الان 10 روزه که تاخیر دارم .پریروز بی بی زدم منفی بود ولی اگه باردار شده باشم مطمئنم که لقاحم دیر انجام شده چون تخمک گذاریم دقیقا 2 روز قبل پریودم بود. درد سینه شدید داشتم چند روزه اما امروز حس میکنم کمتر شده 😕 نمیدونم بلاخره باردارم یا نه

پسرم دنیامه ⁦❤️⁩😍
من الان 10 روزه که تاخیر دارم .پریروز بی بی زدم منفی بود ولی اگه باردار شده باشم مطمئنم که لقاحم دیر ...

عزیزم اگه دردت کم شده داری پریود میشی

خدارو شکر میکنم برای تمام داشته ها و نداشته ها🙏🏼❤️
چرا آزمایش نمیدی ده روز تاخیر زیاده.از روی درد سینه واقعا نمیشه گفت 

آخه تا حالا اینقد تاخیر نداشتم. خودم فکر میکنم چون لقاح دیر انجام شده حالا حالا نشون نمیده. چون میگن 14 روز بعد از تخمک گذاری بی بی چک مثبت میشه. فردا که تعطیله پس فردا میرم آزمایش میدم حتما

پسرم دنیامه ⁦❤️⁩😍
عزیزم اگه دردت کم شده داری پریود میشی

جدی؟ شما قبلا تجربشو داشتی؟ آخه من هر ماه سینه هام اینقد درد میگیره تا به اوجش که میرسه پریود میشم بعد یهو خوب میشه. اما این ماه هم چند روز بعد موعدم درد گرفت هم یه کوچولو دردش کمتر شده الان. تا حالا اینجوری نشده بود 😕

پسرم دنیامه ⁦❤️⁩😍
تخمک گذاری ۲ روز قبل پریود؟؟؟!!! مگه میشه؟؟؟

بخدا. ترشحاتشو خیلی زیاد داشتم بعدم کیت زدم پررنگ شد شبشم تخمدان چپم درد گرفت متوجه شدم تخمکم تازه داره آزاد میشه

پسرم دنیامه ⁦❤️⁩😍
بخدا. ترشحاتشو خیلی زیاد داشتم بعدم کیت زدم پررنگ شد شبشم تخمدان چپم درد گرفت متوجه شدم تخمکم تازه د ...

عزیزم تخمک ک آزاد میشه ۱۴ روز بعد شما پریود میشی. اگه پریودی مرتبی داری ۱۴ روز از موعدت برگرد عقب میشه تخمک گذاریت

فقط همون روزا رو اقدام رفتی؟