2777
2789

من خیلی خجالت میکشم سلام نمیکنن به هیچکس ،هر ترفندی هم میرم انگار نه انگار. بچه کوچیکتر از بچه ها من به هرکی میرسن میگن سلام ،اونوقت من باید خجالت بکشم، بزرگه ۶ سالشه مثلا میره خونه پدر بزرگش اصلا نگاهشم نمیکنه چه برسه سلام کنه، فقط به مادرشوهرم یه دست میده،  مادرشوهرم هی میگه شما چرا بلد نیستین سلام کنین😮‍💨

آخه من چیکار کنم؟؟؟؟

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

بچه های خواهرم اینجورن

خیلی بده

تازع بزرگه12سالشه

شوهرمو میبینه انگار نه انگار

من بهشتم همه در دیدنِ خندیدنِ توست🌱💕کاربر قدیمی تعلیقی🤕...اگه عشق نباشه،هیچی نیست,پس تا میتونید باعشق زندگی کنید 🙂

من خواهرم یازده سالشه همین مشکلی داریم ولی وقتی من اونجا بودم هی بهش میگفتم هی میگفتم

یکم ملکه ی ذهنش دختر باادبیه ولی سر به هواست بیشتر به فکر بازیه

تا خدا بنده نواز اس به خلقش چه نیاز😉
بچه های خواهرم اینجورنخیلی بدهتازع بزرگه12سالشهشوهرمو میبینه انگار نه انگار

و خواهرمم هرچی میگه فایده نداره

از کوچیکی میگفت درست نشد

الان دیگه خجالت نمیکشه

من بهشتم همه در دیدنِ خندیدنِ توست🌱💕کاربر قدیمی تعلیقی🤕...اگه عشق نباشه،هیچی نیست,پس تا میتونید باعشق زندگی کنید 🙂

باباشون بگو هر وقت از سرکار میاد خونه با گرمی ازشون سلام و احوال پرسی کنه تا یاد بگیرن. خودتم صبحا ک از خواب بیدار میشن سلام کن بهشون دست بده تا یاد بگیرن

یا كاشِفَ الْكَرْبِ عَنْ وَجْهِ الْحُسَیْنِ اِكْشِفْ كَرْبى بِحَقِ اَخْیكَ الْحُسَیْنِ''' خدایا شکرت  . خدایا خودت کمکم کن بدون امتحان کردنم  خدایا توکل بر تو