نمیخواد تو مواد بخوابونی نمک بزن سرخ کن در آخر یه قاشق رب و تو همون روغن ماهی سرخ کن آبلیمو و فلفل کمی نمک بزن بهش سس خیلی خوشمزه ای میشه
وقتی جواب استارتر یه تاپیک و میدم تو خودتو نخود اش نکن جواب نده چون گ و ه خوریش به تو نیومده حالا هر چی دوست داری منو ریپ بزن جواب و تایپ کن من اسم کاربری تو تو اعلاناتم ببینم نخونده پیامت و حذف میکنم حالا هری رد کارت باباااا
نمک و فلفل بهش بزن بعد تو آرد که زرد چوبه زدی بغلطون بعدش سمت گوشتی رو کامل سیر بزن بهش و با دست صافش کن و از همون سمت بزار تو روغن خوب سرخ بشه بعد برگردون ..دیوونه میشی از عطر و طعمش
نمک و فلفل و زردچوبه و زعفران و آبلیمو رو بهش بزن ده دقیقه بمونه بعد تو روغن سرخ کن موقع سرخ کردن هم آب نارنج یا آب لیمو بریز همراه با زعفران دم کرده بزار آبشون کشیده بشه به خود ماهی و آبی تو روغن نمونه