2777
2789
عنوان

خوشبو بودن و روتین یک دختر

763 بازدید | 8 پست

بیاین بهتون چند راه بگم تا همیشه خوشبو باشین البته این راهکار ها رو خیلی هاتون میدونین و آسونه اما باز گفتم شاید بعضی بخان بدونن این روتین روزانه منه 

اول: همیشه بهترین موقع برای حمام صبح هست( در حمام از اسکراب و خامه بدن استفاده کنید) از حموم که در اومدین موهای خود را با دور ارام سشوار خشک کنید بعد با شانه( چوبی باشه بهتر) موهای خود را اول از ساقه به بالا شانه کنید اما یادتون باشه رو شونه ‌‌‌‌‌تون از قبل چند پاف از عطر موی مخصوص موهای خودتون اسپری کنید بعد شونه کنید

دوم:بعد از لوسین بدن خودتون استفاده کنید ترجیحا عطر مو و لوسیون بدن و عطر روزانه تون از یه برند باشه بهتره ویکتوریا سکرت خیلی خوبه و ملیح

بعد از اینکه لوسیون بدن زدین رو دستاتون پودر بچه بزنید تا هم بوی بچه و ملیحی میده😂 هم اینکه چند درجه پوست رو روشن میکنه هم اینکه از عرق تا مقداری جلوگیری میکنه میدونم دست ها زیاد تعرق ندارن اما برای برخی از آدم ها اتفاق میفته 

سوم:از مام ضد تعریق زیر یغل استفاده کنین مارکش مهمه از هر مامی استفاده نکنین ضرر داره داو خوبه بعد به زیر بغلتون هم پودر بچه بزنین تا تعریق زیربغل رو به کاهش برسونه

چهارم:بادی اسپلش(ترجیحا بوی خیلی‌ملایمی داشته باشه) خود را به وسط سی.نه ها و به هر دو طرف دستان خود و به گردن خود اسپری کنید

پنجم:حالا هم استفاده از عطر یا ادکلن روزانه‌تون هست که سه پاف به روی لباس بزنید هم بوی عطر و ادکلن هاتون رو دوبرابر می‌کنه هم اینکه عطروادکلن درصد الکل بیشتر داره نسبت به بادی اسپلش برای بدن ضرر داره بهتره رو لباس اسپری شه

ششم: یادم رفت مسواک اینارو بگم😂

مسواک بزنید بهتره خمیردندان ذغالی بزنید بعد با نخ دندان لای دندان هارا تمیز کرده و بعد با دهان شویی کاملا به دهن خود تمیزی را هدیه دهید و در آخر از قرص نعناع یا آدامس استفاده کنید

اما مهم ترین قسمت اینه که توی مخزن آب اتو چند قطره. بادی اسپلش خودتون رو بریزین بعد لباس هاتونو اتو کنید و همیشه به غیر از مایع لباسشویی روی لباس هاتون خوشبو کننده لباس بریزید بهتره از مارک لنور ارکیده استفاده کنید

میدونم براتون سخت میشه اما واقعاً من چند وقته از این راهکار استفاده میکنم هرکس کنار من میشینه میگه نمیتونم از کنارت تکون بخورم اونقدر بوی خوبی میدی یا هرکی باهام دست میده میبینم آروم آروم هی دستاشو بو می‌کنه تا بوی دستای من تو دستاش رو حس کنه😂😂😂

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مرسی گلم بعضی هاش خیلی جالب بود 

اما خب گذشته از اینا 

آدم به خودش هم بخاد برسه باید جیب پر از پولی داشته باشه که من آنچنان ندارم در حال حاضر

فقط 3 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
آقایون درخواست دوستی ندین میترکونم کاربریتونو🍃متاهل و متعهد به همسر💍عاشق کتاب همسر زندگی و روانشناسی 🍃دانشجوی روانشناسی 🍃اطلاعات شخصی درباره زندگی شخصیم نمیدم 🍃آقایون ریپلای نکنن🍃ازسال98خواننده خاموش بودم 🍃درخواست دوستی هیچ کسی پذیرفته نمیشود لطفا به اعتماد ها خیانت نکنید💛
مرسی گلم بعضی هاش خیلی جالب بود اما خب گذشته از اینا آدم به خودش هم بخاد برسه باید جیب پر از پولی دا ...

آره درسته واقعا زندگیه دخترانه سخته خرج هم میخاد وقتی هم به خودت نرسی میگن دختر به این بدبویی اما با پودر بچه و بادی اسپلش و عطر میلی متری بخری میتونی همونارو فقط استفاده کنی ارزون در میاد

خیلی تاپیک قشنگی بود 

حس خوبی ک صرف نوشتن این تاپیک کردی چند برابرش بهت برگرده😍😍

کاملاً با حرف هاتون موافقم👌👌

امیدوارم تو نی نی سایت بمونی 

شبی زیر باران برقصان مرا ، میان خیابان برقصان مرا ، میان ترافیک و دود و مه نفس گیر تهران برقصان مرا
خیلی تاپیک قشنگی بود حس خوبی ک صرف نوشتن این تاپیک کردی چند برابرش بهت برگرده😍😍کاملاً با حرف هاتون ...

فداتشم عزیزدلم خوشحالم کردی ایشالا توهم همیشه باشی و از مهربانیت بهره ببریم