2777
2789
عنوان

مشکل بزرگ من با مادرشوهرم

1495 بازدید | 84 پست

ایشون به خاطر کار خواهر همسرم و شرایط قلبی اشون  خارج تهران سکونت دارند

متاسفانه هر چند ماه سر زده پا میشه میاد منزل ما 

یه دفعه که دست خواهرشو که از کانادا اومده بود و ما تا به اون روز همو ندیده بودیم رو گرفت برداشت با خودش اورد(یعنی خاله همسرم)

دو شب پیش هم برای تولد پسرم باز همین کارو کرد

پسرم فوق العاده شیطون خونه ی من غالبا تمیزی  نیست که پذیرای مهمان سرزده باشه

این سری ولی یه اتفاق بدتر افتاد

ظهرش لباسا رو شسته شده رو پسرم خواست کمک کنه ببریم پهن کنیم ۴/۵تا تیکه لباس رو برد رو مبل راحتی هال پهن کرد,که من براش توضیح دادم اینجا جای مناسبی نیست بردیم رو رخت اویز پهن کردیم از قرار یکی از شورتهای من افتاده بود پشت کوسن مبل

من روانشناسم و كاردرمانگر سالمند،بخصوص الزايمري هاي عزيز،در صورتي كه نياز مند به كاردرمانگر و روانشناس سالمند در تهران هستيد درخواست دوستي بديد..

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

کلا 1 درصد مردم با مادر شوهر مشکل ندارن

اون ۱ درصد هم خارج از ایران زندگی میکنن وگرنه مادر شوهر ایرانی خوب در نمیاد 😂

منو ریپ نزن و چرت و پرت نگو من اعصاب ندارم، سرم درد میکنه واسه دعوا و بحث کردن تا ته تعلیقی هم هستم پس به کاربری خودت رحم کن

اونم مادر من با مادربزرگ خدابیامرزم بود

کباب_کوبیده_باریحان هستم😎.متاسفانه کاربری های پفک نمکی،بیسکوییت ماسالا و چلوکباب کوبیده رو هم از دست دادم😁✌️کی گفته من بی احساسم؟ من هر 1 ساعت احساس گشنگی میکنم! 🤭🤤😂️

بابا شوهرام شل میگیرن کلا اولویت زندگیشون مامانشونه تو‌ایران،بابا زن بیچاره ارامش میخواد اعصاب میخواد

الان شوهر اسی باید خودش به مادرش با احترام تذکر بده خونه من بدون هماهنگی نیا ما دوست داریم جلوت سنگ تموم‌بذاریم نمیفهمن که