2777
2789

متاهلی یا مجرد؟ 

در طی ماه چه خرج هایی داری؟ 

غذای بیرون زیاد مصرف میکنی؟ کافه زیاد میری؟ خرید بدون هدف و از رو هوس زیاد داری؟ 

اصلی‌ترین نقش یک زن از نظر اسلام همین نقش خانه‌داری است منتها مهم این است که خانه‌داری به معنای خانه‌نشینی نیست. بعضی اینها را با هم اشتباه میکنند؛ وقتی میگوییم خانه‌داری، خیال میکنند میگوییم داخل خانه بنشینید، هیچ کار نکنید، هیچ وظیفه‌ای انجام ندهید، تدریس نکنید، مجاهدت نکنید، کار اجتماعی نکنید، فعّالیّتهای سیاسی نکنید؛ معنای خانه‌داری این نیست. خانه‌داری یعنی خانه را داشته باشید؛ در کنار داشتن خانه، هر کار دیگری که از عهده‌ی شما برمی‌آید و میل به آن و شوق به آن را دارید میتوانید انجام بدهید؛ منتها همه در ذیل خانه‌داری است. دیدار رهبر انقلاب با اقشار مختلف بانوان. 14دی1401

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

متاهلی یا مجرد؟ در طی ماه چه خرج هایی داری؟ غذای بیرون زیاد مصرف میکنی؟ کافه زیاد میری؟ خرید بدون هد ...

مجردم 

بیرون کم میرم اکثرا سرکارم 

ته تهش ماهی دوبار رستوران هربار حدود ۱ تومن 

خرید زیاد میرم 

مجردم بیرون کم میرم اکثرا سرکارم ته تهش ماهی دوبار رستوران هربار حدود ۱ تومن خرید زیاد میرم

مدیریت کن خریدت رو. موقع خرید ببین واقعا نیازه بخری؟ اگه نخری لنگ میمونی؟ چیزیو از دست میدی؟ 

برای خودت هدف بذار.  مثلا n تومن جمع کنم یه دوره اموزشی،  دوره توسعه فردی بخرم. یا مثلا به یه زمین جای خوب و اطراف شهرتون فکر کن.  جایی که موقعیت خوبی داشته باشه. بگو مثلا پولم باید بشه پونصد میلیون. پس باید پس انداز کنم تابه اون هدف برسم. یا مثلا هدفت رو خردش کن.  جوری باشه که خواستی خرید غیر ضروری انجام بدی بگی هدفم فلان موضوع هست.  باید جمع کنم. 

یا باتوجه به حکم مرجع تقلیدت قرعه کشی خونگی شرکت کن. 

اصلی‌ترین نقش یک زن از نظر اسلام همین نقش خانه‌داری است منتها مهم این است که خانه‌داری به معنای خانه‌نشینی نیست. بعضی اینها را با هم اشتباه میکنند؛ وقتی میگوییم خانه‌داری، خیال میکنند میگوییم داخل خانه بنشینید، هیچ کار نکنید، هیچ وظیفه‌ای انجام ندهید، تدریس نکنید، مجاهدت نکنید، کار اجتماعی نکنید، فعّالیّتهای سیاسی نکنید؛ معنای خانه‌داری این نیست. خانه‌داری یعنی خانه را داشته باشید؛ در کنار داشتن خانه، هر کار دیگری که از عهده‌ی شما برمی‌آید و میل به آن و شوق به آن را دارید میتوانید انجام بدهید؛ منتها همه در ذیل خانه‌داری است. دیدار رهبر انقلاب با اقشار مختلف بانوان. 14دی1401

مدیریت کن خریدت رو. موقع خرید ببین واقعا نیازه بخری؟ اگه نخری لنگ میمونی؟ چیزیو از دست میدی؟ برای خو ...

درادامه اینو بگم یه کارت با خودت بردار در حد رفت و امد روزانه ات پول بریز و کارتی که حقوقت واریز میشه رو همراهت برندار. همراه بانکشم نصب نکن. 

باعث میشه وقتی میری بیرون خرید غیر ضروری نداشته باشی. 

نمتونم وام بگیرم چون فعلا کارم ثابت نیست 😢البته وام دیـــجی کالا رو گرفتم

پس روز اول ماه به اندازه حدود دوازده تومن یا تونستی بیشتر طلا بخر میتونی النگو دست دو بخری اینجوری تو یه سال میتونی ۱۵۰ حداقل پس انداز کنی 

پس روز اول ماه به اندازه حدود دوازده تومن یا تونستی بیشتر طلا بخر میتونی النگو دست دو بخری اینجوری ت ...

سال گذشته ۳۰ گرم تونستم بخرم اما نو 

کنارش موبایل عوض کردم 

ولی حس میکنم عملکرد خوبی نداشتم 😢

سال گذشته ۳۰ گرم تونستم بخرم اما نو کنارش موبایل عوض کردم ولی حس میکنم عملکرد خوبی نداشتم 😢

دست دو خیلی به صرفه تره خوب بگردی میتونی چیزای خیلی تمیزی پیدا کنی اگه میتونی اول ماه طلای بیشتری بخر 

میدونید الان تو سنی هستی که بیشترین پس انداز رو میتونی بکنی ازش استفاده کن

دست دو خیلی به صرفه تره خوب بگردی میتونی چیزای خیلی تمیزی پیدا کنی اگه میتونی اول ماه طلای بیشتری بخ ...

درسته اما دست دوم در حد ده تومن نیست زیاد معمولا سنگینن😭