2777
2789
عنوان

شبها خواب جن میبینم

369 بازدید | 9 پست

بعضی شبها خواب جن میبینم از شدت وحشت توی خواب نمیتونم حرف بزنم و نفسم بالا نمیاد فقط بسم الله میگم .

بنظرتون چرا همیچن خوابی میبینم؟

چه کسی میداند؟   که تو در پیله تنهایی خود، تنهایی؟                 که تو در حسرت یک روزنه در فردایی؟                                                     پیله ات را بگشا،                                                                  تو به اندازه ی پروانه شدن زیبایی ....💗

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چجوری خابشونو میبینی؟ چ شکلین

هیچی نمیبینم انگار دود هستن فقط میدونم که توی خونمونن و دارن دورم میچرخن که منو اذیت کنن 

چه کسی میداند؟   که تو در پیله تنهایی خود، تنهایی؟                 که تو در حسرت یک روزنه در فردایی؟                                                     پیله ات را بگشا،                                                                  تو به اندازه ی پروانه شدن زیبایی ....💗
غسل میکنی؟

نه

شاید زیاد بهشون فکر می کنی

نه من وحشت دارم ازشون هیچوقت نشده بهشون فکر کنم

نه

منم خیلی خوابشونو میدیدم بعد فهمیدم چون پاک نیستم میان سراغم ، غسلامو هر ماه انجام میدم راحت شدم از دستشون

🌈به هرچی فکر کنی همون اتفاق میوفته پس وقتی فکرت دست خودته به چیزای خوب فکر کن🌈
نه من وحشت دارم ازشون هیچوقت نشده بهشون فکر کنم

به خاطر همین وحشته خواب میبینی تو ناخودآگاه ذهنته سعی کن کنار بزاری ترستو من همیشه فیلم ترسناک میبینم اتفاقا خیلی هم عاشق ترسناکم نه خوابشونو دیدمه نه چیزی