2777
2789
عنوان

حااااالم خییییییلی بدههههه

796 بازدید | 36 پست

سلام امروز خیلی روز بدی بود هستین تعریف کنم؟

من اگر خسته شبی یک تنه ایران بودم..من اگر لحظه پایانی انسان بودم....خاطرات تو منو زنده نگه داشته هنوز..وسط بی تو ترین نقطه زندان بودم♥️

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

همسایه پدرم اینا یه پسر و دختر بودن 3سال باهم دوس بودن اما خانواده ها راضی ب وصلت نبودن پسره انقد خوشگل بود ک حد نداشت

من اگر خسته شبی یک تنه ایران بودم..من اگر لحظه پایانی انسان بودم....خاطرات تو منو زنده نگه داشته هنوز..وسط بی تو ترین نقطه زندان بودم♥️

یروز پدره دختره میفهمه ک باهم در ارتباطن دختره رو در حد مرگ کتک میزنه و گوشیشو میگیره با خونه پسره دیوار ب دیوار بودیم بهم نامه مینوشت میذاد ک ب دختزه بدم

خلاصش کنم خییییلی همدیگرو میخاستن اخرشم باهم فرار کردن اومدن تقریبا اطراف محل ما تهران زنش دوسال باردار نشد بعد دوسال باردار شد انقد خوشحال بود پسره 6ماهه بود تازه چند وقت پیش دختره رف شهرستاپ

این استیکر رو از کجا میاری منم میخوام😞

پرفسور کیم را بیاب و از او بیاموز

بالای سر کسی که خوابه "خیار" نخورید 😐                                                                                       

دختره رف شهرستان پیش خانوادش پسره بخاطر کارش قرار شد بعد دوهفته بره دیروز پسره تو اتوبان تصادف کرد و مرد بچشونم پسر بود