نظرتون مهمه برام این شعر رپ نوشتم کامل نیست نظر بدید کجاش اوکی کجاش مشکل داره دلم پره از این شهر شدم یه جونی که زندگیشو سر میکنه روی تخت دیگه ندارن الکی حوصله بحث سرشو میگیره روبه سقف قلمشو بدست میکشه دور خودشو آرزوهایش خط هط100 خط فقر خط جونی که دیگه دادگاه رد
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
والا اصلا نفهمیدم چی نوشتی!هر مصراع باید تو یک خط باشه، شما کلشو پشت سر هم نوشتی. درست بنویس ببینم ت ...
دلم پره از این شهر /شدم به جونی که زندگیشو سر میکنه روی تخت / بدون حرف / ندارن دیگه الکی حوصله بحث / سرشو میگیره روبه سقف/ قلمشو بدست / میکشه دور خودشو ارزو هاش خط/ خط صد خط فقر خط جونی که دیگه داده رد اونا بالا هم ندارن نیستش نداره
حیف موسیقی اصیل خودمون نیست آدم آرامش میگیره چیه این بی سر و ته و همش اعتراض و آدم بیشتر استرس میگیر ...
اولا موسیقی ژانر های مختلف داره و هر ژانرش برای یه سلیقه اس، دلیل نمیشه چون شما رپ نمیپسندی سبک بدی باشه. میتونی بی تفاوت باشی و نظر ندی. چون اگه یه نفر بیاد به شما بگه موسیقی اصیل چه آشغالیه بهت برمیخوره (من هم سنتی گوش میدم هم رپ و سبکای دیگه...) دوما رپ همه اش اعتراضی نیست. عاشقانه داره، انگیزشی داره، داستانی داره، خشونت بار داره، برای صلح داره و...