2777
2789

دوستان من یک بار جدا شدم بعد طلاقم باآقایی وارد رابطه شدم بعد اوایل چون منو می‌شناخت کامل خودمو معرفی نکردم بعددچند روز بهش گفتم من یک بار طلاق گرفتم بعد الان قصدش باهام ازدواجه دیشب بهم گفت من عاشقتم خلاصه از اینجور حرفا بعد خانوادش مخالفن داشتیم راجع به خانواده و آینده حرف میزدیم بعد بهم گفت من اگه از اول میدونستم تو مطلقه ای حقیقتش جلو نمیومدم بعدم که تو گفتی دیگه بهت عادت کرده بودم 

اوایل هم من نگفتم به خاطر این که گه گداری مثل دوست چت میکردیم اصلا لازم نبود از گذشته ام چیزی بگم 

مثلا اینو گفت که بگه چقدر برام مهمه

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

ممکنه بعدا همینو هی بکوبه تو سرت بگو من اجباری نداشتم و فکر ازدواجم نبودم که بخوام زندگیمو توضیح بدم دیگه کم کم پیش اومد الانم مسئله ای نیست اگه یه درصد فکر میکنی عادته میتونیم تموم کنیم و یکم جوابشو نده بخوادت میاد دنبالت 

من خود به چشم خویشتن دیدم که جانم میرود...
نه اینکه عجیبه یا ایراده ولی به نظرم حق طرف مقابل هست که از اول بدونه نه اینکه رابطه شکل بگیره علاقه ...

والا رابطه ای شکل نگرفته بود اوایل گه گداری مثل دوست چت میکردیم اصلا لازم نبود اون زمان من بیام راجع به گذشته ام چیزی بگم چون قصدی نداشتیم وقتی گفت قصد آشنایی داره خب من همون زمان فهمیدم این آقا هدف دیگه ای دارن بهش گفتم 

عزیزم ازدواجه، یه عمر زندگیه، شوخی که نیست از سر عادت باهات باشه و ادامه داده باشه باهات 

بیشتر به انتخابت فکر کن 

پیاو نه‌ماوه ... 🚶... نذار بهترین ورژنت با آدم نامناسب هدر بره ... هیچکس اندازه ی کسی که ترکت کرده تورو تماشا نمیکنه، میخواد مطمئن شه اشتباه نکرده، بهش نشون بده که اشتباه کرده ... 🚶 ...برای کسایی که در حقتون خیانت کردن دلتنگ نشید، برای کسایی که حتی یکبار شمارو کوچیک کردن دلتنگ نشید، برای بی معرفتا، دروغگوها، حسودا و دوروها دلتنگ نشید، برای کسایی که رازاتونو برملا کردن دلتنگ نشید، آدمای اشتباه لیاقت دلتنگیتونو ندارن! ...تو هیچوقت نمیفهمی چقدر آسیب دیدی تا وقتی که یه نفر باهات درست رفتار میکنه... لا به لای تلاش‌هات برای نجات رابطه یا زندگی مشترک اینو یادت باشه: تو هیچوقت نمیتونی آرامش و خوشحالی رو جایی پیدا کنی که همونجا گمش کردی ...گفت : تو عقب کشیدی یا جنگ تموم شد؟! گفتم : به جز من کسی نمی‌جنگید که؛ من که عقب کشیدم؛ جنگ هم تموم شد!