2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اره سوال منم هست

زخم زبان دردش حتی از بریدن دست با کاغذ بیشتر است. مراقب حرف هایمان باشیم :)                                      

من یبار رفتم نامزد بودم شامپو رنگ صورتی خریدم مامانم نمیزاش برم ارایشگاه با این ک نامزدم بودم 

خلاصه با نامزدم رفتیم خریدیم و فروشنده ک رو موهای مشکی هم جواب میده و... 

رفتم حموم کذاشتم از زمانی گفته بود هم گذاشتم بیشتر بمونه 

ولی شستم دیدم قهوه ایی شد 😂😂😂 

البتع شاید برا من مارکش بد بوده یادم نیس چی بود اون موقع

ولیییی یبار شامپو رنگ موی مشکی گرفتم 

مشکیه میکشییییی. کردااااااااااا 

عین پر کلاغ

من یبار رفتم نامزد بودم شامپو رنگ صورتی خریدم مامانم نمیزاش برم ارایشگاه با این ک نامزدم بودم خلاصه ...

میگن رو دکلره بیشتر تاثیر میذاره ولی مامان منم نمیزاره برم ارایشگاه 

من یبار رفتم نامزد بودم شامپو رنگ صورتی خریدم مامانم نمیزاش برم ارایشگاه با این ک نامزدم بودم خلاصه ...

قیمتش چنده شامپو مشکی؟

مامان دو تا فرشته کوچولوی شیطون❤وزن اولیه ۷۱ کیلوگرم(۱۶ مهر۴۰۲). ۲۲ آذر : ۶۳٫۶۰۰ گرم.۱۵ دی ماه۶۲ کیلوگرم. ۲۰ بهمن ۶۱ کیلو 😍🧿 ۱۵ اسفند ۶۰ کیلو 🥰 وزن فعلی ۵۹/۴۰۰😍
قیمتش چنده شامپو مشکی؟

من سال پیش خریده بودم 100هزار تومن شد 

تو قوطیش دوتا بود یکی ی شامپو مشکی بود یکی سفید مثل همون دکلره اینا... 

قاطی کردم گذاشتم خوب بود 

ولی یبار همسرم بعد اون خرید اورد 

یدونه بود مشکی بود هرچقد گذاشتیم رنگ نگرفت 60هزار خریده بود 

مجبور شد بره دوباره از همون مایع سفیده ک انگار دکلره ایی چیزی بود بخره قاطی کنع بزاریم

من سال پیش خریده بودم 100هزار تومن شد تو قوطیش دوتا بود یکی ی شامپو مشکی بود یکی سفید مثل همون دکلره ...

ممنونم☺️

مامان دو تا فرشته کوچولوی شیطون❤وزن اولیه ۷۱ کیلوگرم(۱۶ مهر۴۰۲). ۲۲ آذر : ۶۳٫۶۰۰ گرم.۱۵ دی ماه۶۲ کیلوگرم. ۲۰ بهمن ۶۱ کیلو 😍🧿 ۱۵ اسفند ۶۰ کیلو 🥰 وزن فعلی ۵۹/۴۰۰😍