2777
2789

فقط کمی نگاه کنیم به اینکه چه کسی این میوه ها رو به این ترتیب با نظمی دقیق و رنگی زیبا درست کرده....فقط بهش فکرکنیم...تا مدتی پیش اصلا این میوه ها وجود نداشتند پس از کجا و چطوری ظاهر شدند.....چه کسی بدون اینکه ما کاری اینا رو به وجود آورد؟

و آیا با وجود چنین کسی که اِنقدر زیبا و داناست، مگه میشه دلِ آدم بلرزه و یا ناامید بشه از زندگی؟

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

آره میشه آدم ناامید شه ،چون آدم ها این میوه ها رو زیاد دیدند آدم بدبختم زیاد دیدن تو زندگی 

یاد کسانی‌ که هرگز تکرار نمی‌شوندوهیچ حضوری جبران نبودنشان را نمی کند دردلمان بیداد می کند، باهدیه فاتحه وصلوات روحشان راشاد کنیم🙏

دانه

تو آخرش همه رو دیوانه میکنی ۲۰تا پاسخ دیگه میدی تازه شاید اون موقع برسی به خداوند 

یاد کسانی‌ که هرگز تکرار نمی‌شوندوهیچ حضوری جبران نبودنشان را نمی کند دردلمان بیداد می کند، باهدیه فاتحه وصلوات روحشان راشاد کنیم🙏

آره میشه آدم ناامید شه ،چون آدم ها این میوه ها رو زیاد دیدند آدم بدبختم زیاد دیدن تو زندگی

وَلَنَبْلُوَنَّكُمْ بِشَيْءٍ مِنَ الْخَوْفِ وَالْجُوعِ وَنَقْصٍ مِنَ الْأَمْوَالِ وَالْأَنْفُسِ وَالثَّمَرَاتِ ۗ وَبَشِّرِ الصَّابِرِينَ..
قطعاً همه شما را با چیزی از ترس، گرسنگی، و کاهش در مالها و جانها آزمایش می‌کنیم و بشارت ده به استقامت‌کنندگان..

وَلَنَبْلُوَنَّكُمْ بِشَيْءٍ مِنَ الْخَوْفِ وَالْجُوعِ وَنَقْصٍ مِنَ الْأَمْوَالِ وَالْأَنْفُسِ وَال ...

اره همش تو ازمایشیم پوستم کنده شد

تو رو خدا دعام کنید به حاجتام برسم تو وضعیت خیلی بدیم 😭

روزهای سختم که تموم بشه روی شونه خدا میزنم ومیگم از من که گذشت اما با هیچکدوم از بندهات اینجوری نکن خیلی سخت گذشت....تو رو خدا خیلی دعام کنید انشالله من و عزیزانم به جمیع حاجات دلمون برسیم و خدا دلمونو شااااد کنه انشالله 🥺🙏😭😭😭
این کسی که داره آزمایش میشه کیه..

خب خودم.ما آدم ها

میتونید بگید این خود کیه..

من،چرا پیچیده میکنی