2821
2789
نه متاسفانه عزیزم..ولی یکیشونو یادمه خیلی دیر متوجه شده بود با این حال ۱۰ سالی میشه شفا پیدا کردن ال ...

من از عود بیماری میترسم .. همسرم درمانش تمام شده ولی انگار برای بعضیا برمیگرده... متاستاز میزنه و.. واقعا دوست ندارم به اون روزا برگردم

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

من از عود بیماری میترسم .. همسرم درمانش تمام شده ولی انگار برای بعضیا برمیگرده... متاستاز میزنه و.. ...

عزیزم همسرتون خداروشکر شفا پیدا کرده و انشالا همیشه سلامت باشه و سایشون بالا سرت

چرا الکی خودتو آزار میدی؟ایشون بعد از درمان زود به زود باید چکاپ برن خدای نکرده اگه ی درصدعود کنه سریع متوجه میشن و تو نطفه خفش میکنن..علم خیلی پیشرفت کرده..استرس رو از خودتون دور کنید که مادر همه بیماری هاست و پیشواز چیزای منفی نرو

عزیزم همسرتون خداروشکر شفا پیدا کرده و انشالا همیشه سلامت باشه و سایشون بالا سرتچرا الکی خودتو آزار ...

من حالم خوبه خوبه خوبه بعد یهو یه چیز منفی میبینم یا می‌شنوم کلا بهم میریزم

من حالم خوبه خوبه خوبه بعد یهو یه چیز منفی میبینم یا می‌شنوم کلا بهم میریزم

حق داری عزیزم..

ولی باور کن اون چیزی که تو فکرته احتمالش خیلی خیلی کمه خدای نکرده اتفاق بیفته..الان همسرت سالم در کنارته ،از این به بعد منظم چکاپ میشن پس واقعا جای نگرانی نیست..علم پزشکی هر روز داره پیشرفت میکنه،انشالا به زودی درمان کامل این بیماری هم کشف میشه

من همسرم سرطان روده استیج ۳ بود چند ماهه درمانش تمام شده ولی خیلی استرس دارم.. بعضیا رو میبینم بعد ی ...

من یسری توصیه هایی که یادمه گفتن بهتون میگم

این مدت ظروف پلاستیک و ملامین کامللللل حذف کنید

تغذیه مراثب باشید به شدت از میوه و سبزی زیاد استفاده کنید و از مغازه هایی که محصولات ارگانیک دارن استفاده کنید

محصولات شرکتی و تراریخته مثل سس مایونز چیپس و... اصلا استفاده نشه

ادویه زردچوبه زیاد استفاده کنید

چکاب ۳ یا۶ ماهه و حتی کمتر با توجه به نظر پزشک فراموش نشه

روحیه خونواده حفظ کنید و حتی اگه اسم این بیماری آزاردهنده هست اسمشو نیارید و مثلا بگید اون زهرماری یا ....

از رژیم های پاکسازی میوه و سبزیجات با توجه به تصمیم پزشک استفاده کنید

روغن خونه رو سالم بزارید

بیشتر غذا هارو بدون روغن طبخ کنید یا با روغن سالم

به متخصص تغذیه برید تا برای غذا و میان وعده تون دستور بده

نگران نباشید و انرژی مثبت خونه بالا بره

پادکست رادیو راه و کتاب شفای زندگی رو به خودتون و همسرتون پیشنهاد می‌کنم❤️

همیشه سالم و تندرست باشید❤️