2777
2789

عشقم الان دوسه هفتس یکی از اعضای خانوادش ازدست داده 

و ما شاید در تمام این روزا انگشت شمار حرف زدیم چون اصلا زنگ و پیام جواب نمیده 

حالا امشب رفتیم خونشون اولش خونه نبود 

بعدش هم متوجه شد که ما اومدیم ولی خونه نیومد ، با دوسه تا از فامیلا موند دم در .

فامیلا تک تک اومدن بالا به ما سلام کردن ولی اون اصلا نیومد.

موقع رفتن دیدم دم در با فامیلا نشسته بهش سلام و احوالپرسی کردم و خداحافظی کردم و رفتم 

حالش هم معمولی بود

اگه حالت عادی داره پ چرا جواب منو نمیده ! 

نمیدونم والا باید چیکار کنم 

دوس داشتم کنارش باشم تو این شرایط ولی اون نمیخواد انگار... 

از طرفی هم واقعا دوسش دارم نمیخوام از دستش بدم

چرا بنظرتون با اینکه میدوتست من خونه هستم نیومده داخل؟؟

از فامیلا شون زیاد کسی خونه نبود خونه تقریبا خلوت بود... 

ذهنم درگیره 

عزیزم روحش شاد

بذار یه کم تنها باشه بعضی آدما دوست دارن تنهایی سوگواری کنن

بهش نچسب بذار تنها باشه 

لایک نکنید لطفاً✨☘️    یک عدد مترجم آزاد ☘️کاری داشتید خوشحال میشم انجام بدم.                          پیـشتم نباشم ، پـیشته حواسم!  احسان من   دوستت دارم ❤️🌱   🌷🍁❤️ اگر خوشحالی پیشش، کافیه برات!♥️💯✨به آرزوهام قول رسیدن دادم!✨✨✨

عزیزم روحش شادبذار یه کم تنها باشه بعضی آدما دوست دارن تنهایی سوگواری کننبهش نچسب بذار تنها باشه

منم همین فکرو میکردم اما اگه میخواد تنها باشه پس چرا پسرای فامیلا و دوستاش و بقیه همش دورش هستن... 

پ چرا از اونا فاصله نمیگیره 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

به نظرم دلگیره

از شما توقع داشته بیشتر کنارش باشی و عزاداری کنی

من یه کاربری قدیمی هستم بنام نازناز که از سال 91 عضو بودم ولی ویندوز عوض کردم و پسوردم رو یادم نیومد

باید با غمش کنار بیاد

💜مجنون مایکل 💜زمانی که شروع به شکستن رکوردها کردم. زمانی که رکوردهای الویس پریسلی و بیتلز را شکستم، زمانی که آلبومم به پرفورش‌ترین آلبوم تمام تاریخ تبدیل شد؛ همون زمان بود که آن‌ها من را خل خطاب کردند. آن‌ها مرا هم‌جنس‌باز خطاب کردند. آن‌ها مرا بچه‌باز خواندند. گفتند پوستم را سفید کردم. آن‌ها هر کاری کردند تا مردم را مقابل من قرار بدهند

عزیزم خواهرانه و روراست یچیزی بهت بگم؟ شاید نمیخواد دیگه رابطه رو ادامه بده🖤 بنظرم هرچقدر شما خودت دوری کنی بهتره اگه لازم بود خودش دوباره میاد سمتت وگرنه قیدشو بزن

معذرت میخوام انقدر رک گفتم ولی نمیخوام تو معطل یه ادم شی الکی