2777
2789
عنوان

جدی چرا اینجوری زندگی

| مشاهده متن کامل بحث + 471 بازدید | 41 پست
واسه یکم اوقات طنز

اوکی ببخشید واقعا اونقد منزجر کننده هستن ادم و نفرت انگیز 

..  ی زمانی  اینا اجساد مرده هاشونو میفروختن ب ایران  دانشجوهای پزشکی تشریح کنن  الان اومدن خودشونو قاطی ادما کردن اونقد به حیوون بودن راضین که بدون شناسنامه دارن زندگی میکنن🤮🤮🤮🤮

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

میگم واسه این دولت متاسفم زن ها میتونن یه بچه رو نه ماه به دوش بکشن و خلقذکنن بعد دیه اشون نصف؟

بله دیگه عزیزم خودشم حق حضانت همون بچه رو ندارن 

ای که دستت میرسد کاری بکن...
کی گفته اینو؟؟؟؟زن فقط یک هشتم دیه و ارث رو میبره بقیه مال بچه هاست

خوب دیگه خودش می میره میره اون دنیا که نمیبره میمونه برای بقیه

مردان  عزیز نون اور خونه هستند باید هم بیشتر برسه خانم هم بشینه توخونه خانمی کنه

میگم واسه این دولت متاسفم زن ها میتونن یه بچه رو نه ماه به دوش بکشن و خلقذکنن بعد دیه اشون نصف؟

اون خداست که انسان رو خلق میکنه . زن فقط تولید مثل میکنه .. همین .. ( کاری به بحث مالی و دیه ک قبلا گفتی رو ندارم ) 

با احترام🙏زیر ۱۸ سال نظر ندن ریپ هم نزنن🙏
خوب دیگه خودش می میره میره اون دنیا که نمیبره میمونه برای بقیهمردان عزیز نون اور خونه هستند باید هم ...

الان این زمونست که یکی فقط کار کنه؟

کار زن تو خونه بیشتر از مرد هست حالا زنان شاغل هم بیرون کار میکنن هم تو خونه ، هم بچه داری و هزار تا دردسر دیگه 

این دلیل شما دلیل منطقی نیست

ای که دستت میرسد کاری بکن...
الان این زمونست که یکی فقط کار کنه؟کار زن تو خونه بیشتر از مرد هست حالا زنان شاغل هم بیرون کار میکنن ...

بله من کار نمیکنم زیاد ولخرجی هم نمیکنم راحت تو خونه با بچم سرگرم میشم

رها در دریای مشکلات چشم خیلی وقته رها هستم بخدا نگاه چقدر دلت میخاد بخوابی این موقع چرا تو نیاید مثل ...

گلممم من اگه بخام اینجور ‌فکر‌کنم که  نمیتونم زندگی‌کنم

چرا ب خدا‌ میگم. بیست ساله. من‌جرا تو‌عذاب و‌ی خواب خوش‌ندارم

ولی باز فردا بلند‌میشم‌ب‌کارام‌‌میرسم

زندگی

آمیخته از تلاش ها و رنج های ماست

تنهایی؛آدم پوچ می‌گیره، آدم غنی تحویل می‌ده.آدم ضعیف می‌گیره، آدم قوی تحویل می‌ده.ذهن بسته می‌گیره، ذهن باز تحویل می‌ده.آدم سطح می‌گیره، آدم خبره تحویل می‌ده.آدم‌ گم شده می‌گیره، آدم مصمم تحویل می‌ده.تنهایی، یه نوع دستگاه اپدیته. دستگاه آدم سازیه.آدم توی تنهایی راهشو پیدا می‌کنه و ساخته می‌شه.مهم نیست چند سالته، خوبه که تنهاییتو دوست داشته باشی.و اگه از تنهایی فراری هستی یا می‌ترسی. بدون به شدت قراره آسیب ببینی.-دیاکو.