به نام کاربری دقت نمیکنم😑نظر شخصی منه ممکنه با من مخالف باشید احتیاجی به دعوا و گارد نیست ما هرکدوم دنیای خودمون با افکار خودمون رو داریم... ....یاد بگیریم بهم احترام بزاریم تا خودمون هم لایق احترام باشیم🤍. براتون ارزو میکنم ارزو هاتون خاطرهاتون بشه💜ولی هیچوقت خاطرهاتون ارزو نشه🔮🎭
بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش! پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم میخوای شروع کن.
به نام کاربری دقت نمیکنم😑نظر شخصی منه ممکنه با من مخالف باشید احتیاجی به دعوا و گارد نیست ما هرکدوم دنیای خودمون با افکار خودمون رو داریم... ....یاد بگیریم بهم احترام بزاریم تا خودمون هم لایق احترام باشیم🤍. براتون ارزو میکنم ارزو هاتون خاطرهاتون بشه💜ولی هیچوقت خاطرهاتون ارزو نشه🔮🎭
عزیز جان واقعا در مورد اب و هوا هم باید اعتراض کنیم ،خب جنوبه دیگه گرمه ،میتونه بره شمال زندگی کنه طرف ،هر جایی یه بدیایی داره یه خوبیایی ،این جور حرفا باعث میشه ادکم تو زندگی تلاش نکنه و خودشو به جایی نرسونه ،مثلا همه به شوهر من میگند تو وضعت خوبه شانس داری نه بحث شانس نیست بحث اینه شوهر من تلاشش زیاده ،به همون ادم میگه بیا برام کار کن ،وقتی میاد میخاد از سرو ته کار بزنه ،شوهر من حتی روز عاشورا و تاسوعا یاعت پنج رفت ده شب اومد خونه
ای بابا خدایی بخوام از درد دلوم بگم برات ها سرت می ترکه
همینم منم
ببین من همه چیز برام شده آرزو از یه همسر پاک و خوب بگیر تا داشتن یه خونه ۷۰ متری که آسانسور داشته باشه و یه ماشین که پراید نباشه ولی خب باز ازش ممنونم که همین چیزایی رو که من دارم خیلیا ندارن