2777
2789

سلام

میگم اینایی ک‌تو اینستا بلاگرن کاشت ناخن دارن 

حجاب کامل ندارن و...

بعد روزای عاشورا تاسوعا استوری امام حسینی میزارن

فازشون چیه؟

نمیفهمم برام سواله 

اگ اعتقاد‌ ب دین وامام دارن پس چرا رعایت نمیکنن مثل کاشت ک میگن غسل نداره

یا حجاب یا....

اینا فقط برا خوشگذرونی میرن و نذر میدن دلشون نسوخته

فقط 5 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
خدایا شکرت بخاطر این همه خوشبختی 👩‍❤️‍👨👨‍👩‍👧‍👦🏠🚗🎁🧿♥️👑🌈💴💵💶💰

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خیلیام هستن با چادروحجاب کامل ولی میان مجلس امام حسین کلی غیبت وتهمت و بی حرمتی میکنن عزیزم این وقت شب فکرتو مشغول این چیزا نکن قاضی خداست وبس !! آدم باحجاب بدم زیاد داریم آدم بی حجاب بدم زیاد داریم .مهم دله ک ارزشش بیشتره پیش خدا پس دلمون و اوکی کنیم مهمتره 

چون نون تو تظاهره

ب من نگید خوش اومدی 😐 من عمریه اینجام 😑 از هارلی کویین بگیر تا فدرا بانو و اوپرا و نازنین و کاپ کیک و ... همه رو میشناسم حتی شاهد سم ها و جریانات اولویه و الوچه و... هم بودم 😄 💍💎🌍💜🖇عشقم عاشقتم🖇💜🌍💎💍از گفتن خوشبحالت متنفرم ؛ خوشبحالت و زهر مار😐 کارآموز وکالت با هدف های بزرگ ✌️
ینی واقعا اعتقادی ندارن ب امام حسین وایناهمینطوری یچی استوری میکنن

نمیدونم ولی من نظر خودمو گفتم اعتقاد دارن ولی ضاهرشون مهمتره

فقط 5 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
خدایا شکرت بخاطر این همه خوشبختی 👩‍❤️‍👨👨‍👩‍👧‍👦🏠🚗🎁🧿♥️👑🌈💴💵💶💰

الان جنگ جهانی سوم میشه با این تاپیک😂💔

ولی خب به نظرم ته دلشون امام حسین ع رو دوست دارن (به جز اونایی که تظاهر میکنن) هرچند که همه ی ما گناه میکنیم. ولی خب باید سعیمونو بکنیم عملمون هم درست باشه و مورد رضایت خدا 

زبـانـت معـمار اسـت و حـرف هـایت خـشت خـام... مــبادا کـج بـچینـے دیـوار سـخـن کـہ خــواهـد ریـخت بــنای شخصیتتツ 
خیلیام هستن با چادروحجاب کامل ولی میان مجلس امام حسین کلی غیبت وتهمت و بی حرمتی میکنن عزیزم این وقت ...

خب منم نظرم همینه ی بنده خدایی مدام تو گروه خانوادگی مون پست میزاره این حرفا ک میگن مهم دله و اینا توجیه بیخودیه و ازین حرفا

منم کاشت دارم از دیشب تو فکرم

فقط میدونم رفتن تو مراسم تاسوعا و عاشورا  و هیئتی و.... بودن ،نشونه پاکی آدمها نیست😭😭😭

شروع رژیم2۷ بهمن  با وزن 79کیلو، وزن هدف اول:۷۰  🖤 وزن هدف دوم: ۶۷  🖤  وزن هدف سوم:۶۵ 🖤 وزن هدف آخر:۶۳🖤