2821
2789
عنوان

هنر قشنگ حرف زدن

348 بازدید | 16 پست

بچها به کمکتون نیاز دارم ، از بس با کسی حرف نزدم حرف زدن یادم رفته ، منظورم اینه هرکسی که خوب حرف میزنه، بلده زبون بریزه ، راحت باشه ، موضوعای مختلف برا صحبت به ذهنش میرسه لطفاً بهم کمک کنه 

تا منم بتونم با نامزدم خوب حرف بزنم 

من خیلی زیون دارم

به نام کاربری دقت نمیکنم😑‌نظر شخصی منه ممکنه با من مخالف باشید احتیاجی به دعوا و گارد نیست ما هرکدوم‌ دنیای خودمون با افکار خودمون رو داریم... ... .یاد بگیریم بهم احترام بزاریم تا خودمون هم لایق احترام باشیم🤍. براتون ارزو میکنم ارزو هاتون خاطرهاتون بشه💜ولی هیچوقت خاطرهاتون ارزو نشه🔮🎭

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

عزیزم ببین یکی دوبار که راحت حرفتو‌ بیان کنی خوشحالی هاتو‌گله هاتو هر چیزی که میخوای بگی ولی نمیتونی کم کم دیگه برات عادی میشه راحت میتونی تو هر جمعی حرفتو‌ بزنی

میون کشته ها بابا پریشون به دنبال پسر با چشم گریون میرفتو با نوای بی نوایی صدا میزد سپهر بابا کجایی🖤🥀. به نسل های بعد بگویید: هر گلوله جان دو نفر را میگرفت هم جان فرزند را هم جان مادر را🥺💔

زبون درازی رو نمی‌دونم منظورت چیه ، ولی اگه بلدی حرفای قشنگ بزنی ، با ادب باشی و کسیو جذب خودت بکنی ...

خب منظورم رو بخوام بهتر برات بیآن کنم از زبون داشتن

اینکه من تو هرجمعی برم خیلی خوب میتونم همه رو مشغول خودم کنم و با حرفام همه مشغول صحبت با من بشن ، توان مدیریت و سخنرانیم خیلی خوبه

به نام کاربری دقت نمیکنم😑‌نظر شخصی منه ممکنه با من مخالف باشید احتیاجی به دعوا و گارد نیست ما هرکدوم‌ دنیای خودمون با افکار خودمون رو داریم... ... .یاد بگیریم بهم احترام بزاریم تا خودمون هم لایق احترام باشیم🤍. براتون ارزو میکنم ارزو هاتون خاطرهاتون بشه💜ولی هیچوقت خاطرهاتون ارزو نشه🔮🎭
عزیزم ببین یکی دوبار که راحت حرفتو‌ بیان کنی خوشحالی هاتو‌گله هاتو هر چیزی که میخوای بگی ولی نمیتونی ...

جمع و که بیخیال.من الان رو نامزدم تمرکز کردم 

یعنی حس میکنم تو حرف زدنم باهاش نیاز به تلاش بیشتر دارم

چندتا شیرین زبونی و راحت بودن لازم دارم اصن خیلی گاگول میشم 

کتاب علمی بهم کمک می‌کنه تو حرف زدن با نامزدم؟ نمی‌دونم اصلا راجب چی باهاش حرف بزنم

شما نمیدونید چه محتوایی رو باید برای صحبت پیش بکشید 

این نیاز به توده ای از اطلاعات و شناخت داره که شما نداری در حال حاضر 

اما بله با خوندن کتاب های روانشناسی در مبحث زناشویی میتونید بفهمید چه مواردی رو در موردش باید صحبت کنید 

پزشک ( MD _ Ph.D - genetics ) 
شما نمیدونید چه محتوایی رو باید برای صحبت پیش بکشید این نیاز به توده ای از اطلاعات و شناخت داره که ش ...

خب کتابی هم پیشنهاد داری ؟ 

آره هیچی نمیدونم راجب چی باهاش حرف بزنم 

حس میکنم نامزدم با خودش فکر می‌کنه من نمیخام باهاش حرف بزنم 

جمع و که بیخیال.من الان رو نامزدم تمرکز کردم یعنی حس میکنم تو حرف زدنم باهاش نیاز به تلاش بیشتر دارم ...

خجالت نداره که نامزدته دیگه دختر دست بکش تو موهاش بهش بگو‌ پسرک قشنگم اکثرا اقایون این کلمه رو دوست دارن یا بی هوا یهو لپشو بوس کن بگو‌ اخیش دلم برات تنگ شده بودا اینکارا رو‌بکن

میون کشته ها بابا پریشون به دنبال پسر با چشم گریون میرفتو با نوای بی نوایی صدا میزد سپهر بابا کجایی🖤🥀. به نسل های بعد بگویید: هر گلوله جان دو نفر را میگرفت هم جان فرزند را هم جان مادر را🥺💔

خجالت نداره که نامزدته دیگه دختر دست بکش تو موهاش بهش بگو‌ پسرک قشنگم اکثرا اقایون این کلمه رو دوست ...

عزیزم اگه تاپیک قبلی و بخونی ازت واقعا ممنون میشم ، بعدش همه چیو میفهمی و میتونی منو درک کنی که چرا انقد سختمه 

خب منظورم رو بخوام بهتر برات بیآن کنم از زبون داشتناینکه من تو هرجمعی برم خیلی خوب میتونم همه رو مشغ ...

منم همینطور بودم تقریبا توی جمع ، اما قبلاً 

و اینکه الان فرق داره ، این نامزدمه حس میکنم باید رعایت کنم همیشه و نمیشه هرچی دلم خاست بهش بگم

عزیزم اگه تاپیک قبلی و بخونی ازت واقعا ممنون میشم ، بعدش همه چیو میفهمی و میتونی منو درک کنی که چرا ...

الان میخونم عزیزم