2777
2789

منم دلم میخواد دقیقا 

از زندگی سیر شدم از بس دردو بدختیه‌ حالا من سنم کمه این حرفارو میگم شما ک متاهلی داری چی کشیدی واقعا 

دیگه بیخیال زندگی کنیم ببینیم تا بعد چی میشه 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

برید پیش روانشناس معتبر و خوب

تو آمریکا کوهی بوده که کسانی که میخواستن به زندگیشونو پایان بدن از اون خودشون رو پرت میکردن...تعدادی زنده میموندن...طی یک تحقیق ازشون راجع به حسشون میپرسن...میگن که وقتی دو سوم مسیر پرتاب رو رد میکردیم دیگه تمام اون دلایلی که می‌خواستیم به خاطرش به زندگیمون پایان بدیم بی معنی به نظر می‌رسید...فقط می‌خواستیم زنده بمونیم ولی دیگه بی فایده بود...

همیشه لحنم آروم و مهربونه و اکثر وقتا شوخی میکنم،پس فکرای بد نکن🙆🏻‍♀️🩷‌

اره بنظرم زندگی کنین شاید خوب شد بلاخره خودش ی روزی تموم میشه

من که دیگه جونم نمیکشه با سن کمم قلب درد + معده درد + غش میکنم همش بیهوش میشم + دستام میلرزه دکتر گفت از استرسه‌ استرس نداشته باش اعصابت و اروم نگه دار مگه میشه ؟ مگه آدم میتونه ؟ من دیگه واقعا نمیتونم فقط از خدا میخوام کمکم کنه

واقعا همینه عزیزم ، به بچه هات فکر کن بعد تو یکی بیاد به این طفل مظلوما زور بگه و اشکشونو در بیاره ب ...

آخه بعد۱۲سال خسته شدم معتاده فحاشه تهمت میزنه دلم میخواد حضانت بگیرم و بابچههام سه تایی زندگی کنیم

شما نمی‌دونید بعداً قراره چه تغییراتی تو زندگیتون رخ بده...همه چیز عوض میشه ورق برمیگرده...شاید همون بچه ها برگ برنده ای باشند که افسردگی شما آتیششون بزنه

من که دیگه جونم نمیکشه با سن کمم قلب درد + معده درد + غش میکنم همش بیهوش میشم + دستام میلرزه دکتر گف ...

منم انقدردعواداریم پیش شوهرم بودنی سرتاپااسترس میگیریم بدنم بی رمق میشه الان یک هفتس اومدم قهر ولی آرامش دارم

آخه بعد۱۲سال خسته شدم معتاده فحاشه تهمت میزنه دلم میخواد حضانت بگیرم و بابچههام سه تایی زندگی کنیم

نمیتونین جدا شید؟

خب انجامش بده ، خدایی نکرده زندگیتو از دست بدی شرایط بچه هات از اینی که هست قطعا بدتر میشه برای همسرتونم هیچ اتفاقی نمیافته فقط تنوع میده یه زنه جدید گیرش میاد