2777
2789

⌚️یه اکسسوری مارک داشته باشه با همه چی بپوشه یا با اکسسوری های متفاوت و کم قیمت استایل متفاوت داشته باشه?

👩🏻‍🦱چقدر  برای موهاش وقت و هزینه صرف کنه؟ چه تراپی یا ترند های مو لازمه؟

💰چند درصد از پول تو جیبی یا درامدش رو ذخیره کنه؟

🥻چه مدل لباس هایی باید تو کمدش حتما داشته باشه؟

👝تو سن ۲۲_۲۳ تمرکزش ظاهر و خوش پوشی یا ذخیره پول برای مبادا باشه؟

📚چه مهارت ها و چه مطالعاتی باید داشته باشه؟

👫رفتارش با جنس مخالف چطور باشه نه خشک باشه نه به همه رو بده؟

چیکار کنه که بعدها که یادی از جوونیش میکنه هم خوشحال باشه هم موفق؟؟؟؟

@خربوریدان  

@مه_لقا  

@سفینههه  

@دختر_گرانبها  

فقط این چنتا عزیز اسمشون یادم بود تگ کردم رفقای عزیز دیگه هم لطفا نظر بدن و راهنمایی کنن😃🥰🩷

نمیزنم میترسم جعلش کنن😝 ||  یه مدت نیستم سایت رو به هم نریزین و دخترای خوبی باشین تا وقتی بیام🤨🤗

بخابه بخوره و فیلم ببینه

بشه دیدونه زار و پریشون شده بی احتیاطی کرده حالا پشیمون شده😂❤️ زیاد حوصله بحث با آدمای احمق رو ندارم هر وقت جوابت رو ندادم اینو تو مغزت پلی کن🙂🦋✨کیدرامر و کیپاپر هسدم تو این تاپیکا تگم کنید پلیز✈️✨🇰🇷بنده رو میتونید صدا کنید کوک الفن العظم😎😂حتی ولد واید جذابم میتونید صدا کنید بسسسسس ک جذابممممم😂💔🤝ENFP هسدممممم❤️✨🤝تهکوکرممممم و بهش افتخار میکنم😎✨🚬✊🏻사랑해요❤️✨BTS-ARMY-FOREVER

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اول از همه تحصیلاتش مهمه

اگه همش سرگرم درس و پیشرفت شغلی باشه جوونیش تباه نمیشه که قرتی بازی در نیاورده؟

نمیزنم میترسم جعلش کنن😝 ||  یه مدت نیستم سایت رو به هم نریزین و دخترای خوبی باشین تا وقتی بیام🤨🤗

واسه خودش ارزش قائل باشه

سال ها خودتو عذاب میدی ‏تا در نگاه دیگران بالا بری ‏بعد که همین دیگران رو از نزدیک میشناسی ‏میفهمی که چه قدر به خودت ظلم کردی ‏و به خاطر کسانی خودتو رنج دادی ‏که خودشون پر از عیب و ایراد و کمبودن ‏لطفا خودتو زندگی کن و به خاطر خودت تلاش کن تا شرمنده خودت نشی

منم قبلا اکسسوری ست کردن با لباس روتین پوستی و... بود بعد از بچه مارک پوشک کرم محافظ پا و شیرخشک ازوقتی به دنیا اومده یه صابون شیر خریدم با اون صورتمو میشورم اونم اکه وقت کنم🤟😐😂

ببین بنظر من یاد گیری چندتا مهارت خیلی مهمه 

اینکه تحصیل کنی و با محیط آکادمیک دانشگاه آشنا باشی 

اینکه آدم های موفق و شاد دور خودت جمع کنی 

اهمیت زیاد به ورزش و مطالعه کتاب های مفید 

خودتو علاف سریال و آهنگ و اینترنت نکنی 

وقتی می‌بینی یه پسر بیخوده عمرت رو به پاش نذاره 

سرکار بری تا رفتار با پول و انسان ها رو یاد بگیری 

و اگر پول داشتی حتما تحت نظر تراپیست باشی

عالییی😃🩷

همه رو بزار کنار همینارو انجام بده😂💔

بشه دیدونه زار و پریشون شده بی احتیاطی کرده حالا پشیمون شده😂❤️ زیاد حوصله بحث با آدمای احمق رو ندارم هر وقت جوابت رو ندادم اینو تو مغزت پلی کن🙂🦋✨کیدرامر و کیپاپر هسدم تو این تاپیکا تگم کنید پلیز✈️✨🇰🇷بنده رو میتونید صدا کنید کوک الفن العظم😎😂حتی ولد واید جذابم میتونید صدا کنید بسسسسس ک جذابممممم😂💔🤝ENFP هسدممممم❤️✨🤝تهکوکرممممم و بهش افتخار میکنم😎✨🚬✊🏻사랑해요❤️✨BTS-ARMY-FOREVER