2777
2789

سلام دخترا خوبین 

خوشکلا بگید کدوم یکی از سرم های اوردینری رو بگیرم خیلی خوبه یچیز ک کااااامل تره 

پوستم چربه ولی جوش، و منافذ نداره ولی پوست خوب و شفافی هم نیست🥲🥺

ب نظرم آزلاعیک اسیدش خوبه

تجربه نداشتم ولی لایه بردار خیلی مهمه تا جایی ک میدونم و کلا پوست رو یکدست میکنه

☆ کاربری دونفره☆•        ‌. ★🌙    •             ★       .           .    ★     •      .   ★       .   •   °    ★    .      ★     °   ★🌙   .  °     .    •   ★🌙   .   ★   .       .   •     ★     .        .  •   °   ★   .    •  °         ★🌙  .   •   °           ★   •      .   ★🌙   .  •  ° ★   .  •  °      •        ‌. ★💙💗گاهی ادم های عاقل اشتباه میکنند.مهربون ترین ها عصبی میشوند.زرنگ ترین ها نمیفهمند.قوی ترین ها کم میارن.ماه را میبینی؟او هم کامل نیست اما میدرخشد:) هیچکس کامل نیست.پس خودت را با تمام نقص هایت بپذیر....💗💙    

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مرسی عزیزم والا موندم کدومو بگیرم بنظر شما همینو بگیرم؟

باز خودت تحقیق کن عزیزم

بزن نت سرم های اوردینری رو با کاربردشون بررسی کن ببین کدوم رو نیاز داری

☆ کاربری دونفره☆•        ‌. ★🌙    •             ★       .           .    ★     •      .   ★       .   •   °    ★    .      ★     °   ★🌙   .  °     .    •   ★🌙   .   ★   .       .   •     ★     .        .  •   °   ★   .    •  °         ★🌙  .   •   °           ★   •      .   ★🌙   .  •  ° ★   .  •  °      •        ‌. ★💙💗گاهی ادم های عاقل اشتباه میکنند.مهربون ترین ها عصبی میشوند.زرنگ ترین ها نمیفهمند.قوی ترین ها کم میارن.ماه را میبینی؟او هم کامل نیست اما میدرخشد:) هیچکس کامل نیست.پس خودت را با تمام نقص هایت بپذیر....💗💙    

من هیالورونیک داشتم عالی بود پوستم شفاف و سالم شد برای سرم های دیگه اس که اکتیو حتما باید مشاوره بگیری نمیشه همینجوری بگیری ولی این تو هر روتینی ضروریه اگه خواستی بهت میگم چجوری باید بزنیشکه تاثیر بذاره 

جوجه پرستار

من هیالورونیک داشتم عالی بود پوستم شفاف و سالم شد برای سرم های دیگه اس که اکتیو حتما باید مشاوره بگی ...

مرررررسی قشنگم خداخیرت بده پس، همینو میگیرم 

آره گلم برام بزارین چجوری استفاده کنم

مرررررسی قشنگم خداخیرت بده پس، همینو میگیرم آره گلم برام بزارین چجوری استفاده کنم

هیالورونیک ابرسان هست تو هر روتینی باید باشه صورتت رو که با فوم یا ژلشستی میذاری به ذره رطوبت رو‌ پوستت بمونه کامل خشک نکن رو پیشونی و رو دوگونه هات هر کدوم یه قطره کافیه سرم رو که زدی همین که یه ذره خشک شد سریع باید مرطوب کننده بزنی که قفلش کنی و ابرسانی کنه اگه مرطوب کننده نزنی برعکس عمل میکنه و آب پوستت رو میگیره و پوستت خشک تر میشه 

جوجه پرستار