2777
2789

من دیروز لنز خریدم از داروخانه و تاریخ دار گرون قیمت دیروز گذاشتم تو چشم اوکی بود امروز هم درخد پنج دیقه گذاشتم داخل چشمم و عکس گرفتم از اون موقع تاالان یک چشمم تارشده علتش چی میتونه باشع فقط یکیش ن سوزش ن خارش اینم بگم خشکی چشم شدید دارم 

اشک مصنوعی بریز 

اگه خوب نشد برو دکتر

چشم حساسه 

من یه مامان خسته هستم اما امیدوارم  اگر مادری می کنم برای رضای خداست اگر همسرداری و خانه داری میکنم برای رضای خداست.یه دونه هدف دارم که میشه بهش رسید ولی سخت. برای سلامتی بچه ها و عشقم اگه دوست داشتین صلوات بفرستین  
اشک مصنوعی بریز اگه خوب نشد برو دکترچشم حساسه

اشک مصنوعی ریختم فایده نکرده اخه علتش چیه مگ میشه با پنج دیقه لنزو گذاشتن اینجوری بشه چشمم احتمال کورشدن داره ؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اشک مصنوعی ریختم فایده نکرده اخه علتش چیه مگ میشه با پنج دیقه لنزو گذاشتن اینجوری بشه چشمم احتمال کو ...

خدا نکنه ان شأالله تا فردا خوب میشه 

حتما آلوده بوده لنز 

من یه مامان خسته هستم اما امیدوارم  اگر مادری می کنم برای رضای خداست اگر همسرداری و خانه داری میکنم برای رضای خداست.یه دونه هدف دارم که میشه بهش رسید ولی سخت. برای سلامتی بچه ها و عشقم اگه دوست داشتین صلوات بفرستین