2777
2789
عنوان

ازدواج با عشق یا منطق

301 بازدید | 20 پست

من تازه نامزد کردم

پسر پر تلاشیه

ماشین داره خونه نداره سرکار می‌ره 

اما خانوادش حمایتش نمیکنن فقط میخان زود ازدواج کنه براشون بچه بیاره

یعنی حتی خونه هم نمیخان بگیرن براش چه برسه باقی چیزا

بعد اصرار دارن سریع جشن بگیرید باهم زندگی کنیم

رفتار درست چیه دوستان

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

زندگی خودتونه

بچه هم خرجش بیشتر از تو وشوهرته 

هیجکس حق دخالت و نظر نداره . 

فردا همون بچه رو تو بزرگ خواهی کرد با کل هزینه ها و مستاجری و اعصاب خردکنی و ....

شفامو میخوام دعا کنید .اگه رفتید زیارتگاه  دعا کنید .  اگه خواستید زیارت عاشورا و دعای توسل یا حتی سوره حمد بخونید اسمم سمیرا . 

سلام عزیزم

میگی ک پسر‌ پرتلاشیه خب همه‌از اول خونه و ... نداشتن ک تلاش میکنین میخرین

بهترین رفتار اینه پاش بمونی و از خانوادش جداش کنی سمت خودت بکشیش و اینکه میتونینن خونه اجاره کنین تا پس انداز کنین و خونه بخرین مهم اول کاره کار باشه حله 

و اخلاقشم مهمه ک‌چطوریه بهت احترام میزاره توجه میکنه و الی اخر

مثل مادر شوهر پدرشوهر من. شوهرت اگه به خانواده. اش پول اینا میده. طلاق بگیر خدا شاهد پاسوز میشی

نه چیزی بهشون نمیده وضشون خوبه ولی خسیسن 

نامزدم عزیزم عقد نیستم

سلام عزیزممیگی ک پسر‌ پرتلاشیه خب همه‌از اول خونه و ... نداشتن ک تلاش میکنین میخرینبهترین رفتار اینه ...

احترام می‌زاره توجه داره اره

ولی وقتی خانوادش توی کارش دخالت میکنن و خودشون نمیخان حرکتی بزنن عصبی میشم

منم دلم میخاد به پسرشون برسن

یعنی فقط میخان زنش بدن و تمام 

اگه اینطور باشه که من همیشه ناراحتم مگه جدا کامل بشه ازشون

خودش گفت ازدواج کردیم رفت آمد ماهی یبار 

من باید چطور رفتار کنم

زندگی خودتونهبچه هم خرجش بیشتر از تو وشوهرته هیجکس حق دخالت و نظر نداره . فردا همون بچه رو تو بزرگ خ ...

باباش با پرویی کامل گفت ۴تا نوه میخام از پسرم 

منم از دهنم در رفت زمانی ک عقل نداشتم میگفتم ۴تا بچه میخام 🤣

احترام می‌زاره توجه داره ارهولی وقتی خانوادش توی کارش دخالت میکنن و خودشون نمیخان حرکتی بزنن عصبی می ...

ببین گلم مهم خانواده نیس از نظر من 

من تو و همسرت هستین 

فردا ی اتفاقی بیوفته انتظار نداشته باش ک خانواده همسرت بیان برات کاریی کنن از اینم هرگز ناراحت نشو ک برات کاریی نمیکنن 

ب ایندت فکر کن

بشین باهاش حرف بزن 

فقط و فقط میبینی ک اون خانواده نامزدت براتون کاریی نمیکنن پس ازشون جدا شین برا خودتون زندگی بسازین

اگه ناراحت بشی غصه بخوری توی اینده میبینی از دستت رفته بخاطر چیزای پیش پا افتاده داشتی غصه میخوردی 

اینکه شوهرت طرف توعه یانی زندگی رو بردی 

و گفتی ک توجه و احترام داره بهترینه همیشه سر اخلاق و رفتارش  حساس باش

به نظرم نباید انتظار داشته باشی پدر مادر همه چی به پسرشون بدن اگه طرفت آدم درستی هست ، خوبه و هواتو داره به خاطر خونه و اینجور چیزا دست و دلت نلرزه خدا بزرگه همه چی که نباید همون اولش مهیا باشه 

دلم ز هرچه به غیر از تو بود خالی مانددر این سرا تو بمان ای که ماندگار تویی