2777
2789

سلام خانما من هفته 24بچم سقط شد کیسه ابم پاره شد بعدم زایمان کردم ولی جفتم نیمد چسبیده بود بیهوشم کردن کورتاژ شدم ولی دکتر بهم گفت حداقل تا 1سال جلوگیری کن نباید بارداری بشی دلیلش چی بوده شما که سقط کردین چقدبعدش باردارشدین بچه واستون موند

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ممنون عزیزم برعکس امروز سرخاکش رفتم یاد سختیهایم افتادم خیلی گریه کردم خدایا شکرت راضیم به رضاش

بچه داری الان درسته اگه داری نروسرخاک گریه زاری نکن عزیزم خوب نیست هیچ کارخدا بی حکمت نیست حتما یه صلاحی داشته

بچه داری الان درسته اگه داری نروسرخاک گریه زاری نکن عزیزم خوب نیست هیچ کارخدا بی حکمت نیست حتما یه ص ...

آره بچه دارم ،خدا رو خیلی شکر میکنم و تمدونم چرا یاد گذشته میفتم نا خودآگاه داغم تازه میشه

خدایا شکر