2777
2789

بع عشق خودت درس خوندم استادم باشی  نزاری سر کلاس برم ماشینتو پنچر کنم   

بووس تو اینه هم با لبای قلوه ای فرستادم 

از پله ها هم لیز خوردم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

رنگ چشات با کفشات ست کن برو😂

السلام علیک یا صاحب الزمان عج❤️ اللهم عجل لولیک الفرج بحق زینب الکبری سلام الله علیها 💙یا اللّهُ یا رَحمٰنُ یا رَحیم یا مقلب القلوب ثبت قلبی علی دینک 💚
عه پس میشع ارشام خمسه

ن همون علیرضا خمسه😂۱مهر۹۷ساعت۸صبح برای اولین باروارد دانشگاه شدم ب سختی ساختمونو کلاسو پیدا کردم و رفتم نشستم رو ی صندلی منتظر ارشام تهرانی ک بیاد یهو یکی با ی بارونی بلند و کف سر کچل و بینی عقابی و شلوار پارچه ای گشاد وارد کلاس شد و سقف ارزوهام اندازه زیرپله شمسی خانم شد،یادگرفتم رمامارو باورنکنم😂

دل مرنجان ک ز هر دل بخدا راهی هست❤
پشمامم من برم ببینم کی میاد

انشاالله یکی باشه ک انگیزه بگیری ن مثل من برگردی خونه و بابت سختیهایی ک کشیدی تا بری دانشگاه و آخرش اینا بشن استادات اشک بریزی😂❤

حالا این خوب بود ساعت بعد ک آمار داشتیم یکی اومد شبی قصابا همرو سلاخی میکرد کسی حق نداشت حتی ی دقیقه بعدش بیاد سرکلاسش 

دیگ کلاس سوم شانس اوردیم ی خانم زیبا اومد و یکم حالمون بهترشد😂

دل مرنجان ک ز هر دل بخدا راهی هست❤
ن همون علیرضا خمسه😂۱مهر۹۷ساعت۸صبح برای اولین باروارد دانشگاه شدم ب سختی ساختمونو کلاسو پیدا کردم و ...

وای منم دقیقا ۱ مهر ۹۷ با کلی امید و آرزو رفتم سر کلاس ریاضی ۱ نشستم ردیف اول

منتظر یه استاد خفن جذاب بودم که بیاد روم کراش بزنه

بعد یه استاد پیر با چن تا کتاب و لپتاپش اومد نشست پشت میز بهمون نگاه کرد

بعد نشسته خوابش برد😔😔

با احترام،درخواست دوستی پذیرفته نمیشود//💍🤍👩‍❤️‍👨