2777
2789

خیلی زوده امضامو بخون و بهم اعتماد کن ۶ ماه دیگه اقدام کن 

اگر در مسائل بارداری و مادری و کودکان نظر میدم چون تجربه سه بارداری و فرزند داری دارم ، شما هم اگر تجربه ندارید بهتره مامانارو نگران نکنید الکی 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من اول پوشکش در نمی‌آوردم هر بیست دقیقه میبردمش دستشویی یعنی ده روز کامل کارم همین بود 

تا اینکه دیدم شبا جیش نمیکنه تو پوشک .بعد هی فواصل دستشویی رفتن بیشتر کردم مثلاً نیم ساعت بعدم یکساعت 

به محض دستشویی خودش میومد بهم میگفت 

فهمیده بود اینکار مال دسشوییه .دو ماهی طول کشید 

کل این دو ماه شبا پوشک بود محض اطمینان 

...

باید خود بچه ات آمادگی داشته باشه اصلا عجله نکن 

اگه شب تو خواب تو پوشکش جیش نمیکنه و خودش دوست نداره که پوشک بشه و تو پوشک جیش و پی پی نمیره یعنی مغزش آماده اس اگر غیر اینه هنوز آمادگی نداره

صبر و حوصله 

کنار گذاشتن وسواس 

استرس وارد نکردن به بچه 

از قصه و داستان و فیلم مرتبط با دست شویی رفتن شروع کن 

براش برچسب، رنگ انگشتی،....  بخر ببر داخل سرویس تا علاقه مند بشه 

یا بعد انجام کارش بهش جایزه بدی 

از ش ورت اموزشی استفاده کن 

اوایل هر یه ربع یا نیم ساعت یاداوری کن باید بره سرویس 

فعلا مهمانی و خونه دیگران رفتن رو بی خیال شو 

دوست عزیز اگه جواب ریپلای شما رو نمیدم یا خیلی بی ادبی یا هیچ منطقی نداری نه وقتشو دارم با شما صحبت کنم نه شأن  بنده این اجازه رو میده 🌹🌹🌹🌹

فقط هر لحظه با خودت تکرار کن اون یه بچه دو ساله هست و نباید اندازه یه آدم بالغ ازش انتظار داشته باشی 

شیوه غلط،پرخاشگری،تحت فشار گذاشتن بچه ممکنه نتیجه عکس بده و حتی سالها بعد هم دچار شب ادراری بشه 

پسسسس هر نوع تنبیهی چه لفظی چه فیزیکی قدغن در این مورد

...
باید خود بچه ات آمادگی داشته باشه اصلا عجله نکن اگه شب تو خواب تو پوشکش جیش نمیکنه و خودش دوست نداره ...

واا

تو پوشک جیش و پی پی نمیکنه پس کجا میکنه😐😐باید از یه جایی اموزش ببینه یانه