2777
2789

من هنوز اقدام ب طلاق نکردم حق طلاق دارم با وکالت دخترم ولی الان خونه پدرمم میخوام خونه بگیرم جهازمو بیارم ولی میترسم جهازمو نده چیکار کنم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

شما لیست جهیزیه دارین؟؟ اگه داری برو بدون اینکه بفهمه شکایت کن مستقیم با مامور برو جلو‌‌ خونه

بله دارم لیست که خودشم امظا کرده میشه خوب راهنمایی کنین من میخوام قبل طلاق جهازمو ببرم ایا میتونم 

همون و ببر و یه درخواست استرداد جهیزیه بنویس ببر سنا ثبتش کن

من قبل اقدام ب طلاق میتونم ینی جهازمو بگیرم ، و یه سوال دیگع ایشوم میخوان یخچال و ۵قلم وسایلی که گرفتن ندن به من آیه میتونم بگیرم 

میتونه واسه طلاق اذیت کنه و کلی راه برای از بین رفتن وکالت طلاق هست واسه اون گفتم لج نکنه اگر قانونی ...

طلاق بکنار من قبل اینه اقدام ب طلاق کنم میتونم از طرق قانون برم جهازمو بیارم ک ایشون مانع نشن ایا این امکان هست ؟؟

من قبل اقدام ب طلاق میتونم ینی جهازمو بگیرم ، و یه سوال دیگع ایشوم میخوان یخچال و ۵قلم وسایلی که گرف ...

اگر تو لیست سیاهه باشه می تونین

ولی خب به من ندادن و شوهر سابق نامردم جتی چیزایی که بعد عروسی من گرفته بودم برر