2777
2789
عنوان

ورم بینی بعد یکسال

4803 بازدید | 38 پست

بچه ها من بینیم استخونی با پوست نازکه،،یکسال ازعملم میگذره،امه به شدت ورم دارم ونوک بینیم کج ،به خاطر ورم یک طرفه،،کسی تجربه ای داره که چکارکردید که ورمتون رفع شد یا ازمایش خاصی دادید که چرا ورم نمیره؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم میگن اصلا نگران نباش

اخه بینی من استخونی هستش،،نباید انقدر ورم داشته باشه،،این یک سال بدون ماسک ازخونه بیرون نرفتم،،🥲🥲اصلا نمی دونم دکتر خراب کرده یا بدن من ترمیم نمی کنه

ولی فرو رفتگیو فیلر زد برام فعلا خوبه گفت خیلی دیر به دیر میره دیگه نمیدونم

انگار چاره ای جز فیلر هم نداره حتی با ترمیم شاید با پیوند پوست خوب شه چون که پوستم نازک تر شده بخاطر غضروف نیست که بیان غضروف بزارن

انشالله دکترم به خاک سیاه بشینه خون بالا بیاره کلا مدل بینیم بده

”با کسی باشید که کِیف کنه از داشتنتون“ همین!

ولی فرو رفتگیو فیلر زد برام فعلا خوبه گفت خیلی دیر به دیر میره دیگه نمیدونمانگار چاره ای جز فیلر هم ...

عزیزم کجی بینی شما در چه حده؟

با فیلر کجی میره؟

واسه من کج شده دکترم بی حسی زد و نمیدونم چیکارش کرد بعد نشونم داد صاف شده بود بعد گچش گرفت دوباره اما تا ۵ روز باید صبر کنم و دوباره برم مطب 

واسه شما چیکار کردن؟

عزیزم کجی بینی شما در چه حده؟با فیلر کجی میره؟واسه من کج شده دکترم بی حسی زد و نمیدونم چیکارش کرد بع ...

من اصلا بینیم کجی نداشت و نداره از اول خداروشکر

”با کسی باشید که کِیف کنه از داشتنتون“ همین!