2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

حرف زشتی زد،گفت خواب دیدم س ی ن ه هاتو میخور… و گاز … یه مرتبه وسط حرفه‌ای کاریش و در نهایت احترام ...

یاخدا چقد بیشعور

بمانم بمانی ببینند بمیرند🤍🧿•                                      تویی تنها ساکن قلب این دختر ؛🤍.           تو نوری هستی که قلبمو گرم نگه داشتی❤️‍🔥.https://www.ninisite.com/discussion/topic/13582698/%d8%af%d8%a7%d8%b3%d8%aa%d8%a7%d9%86-%d8%b9%d8%a7%d8%b4%d9%82%d8%a7%d9%86%d9%87-%da%a9%d9%88%d8%aa%d8%a7%d9%87?postId=338050990 اگه داستان کوتاه عاشقونه دوس داری بیا تو تاپیکم
خیلی ، دلم به حال زن خوشگل باشعور وسالمش میسوزه از طرفی میترسم بگم خون به پا بشه

تهدیدش‌کن بگو ی بار دیگه تکرار بشه به همسرت میگم

رفتو‌امدتو باهاشون کم کن

بمانم بمانی ببینند بمیرند🤍🧿•                                      تویی تنها ساکن قلب این دختر ؛🤍.           تو نوری هستی که قلبمو گرم نگه داشتی❤️‍🔥.https://www.ninisite.com/discussion/topic/13582698/%d8%af%d8%a7%d8%b3%d8%aa%d8%a7%d9%86-%d8%b9%d8%a7%d8%b4%d9%82%d8%a7%d9%86%d9%87-%da%a9%d9%88%d8%aa%d8%a7%d9%87?postId=338050990 اگه داستان کوتاه عاشقونه دوس داری بیا تو تاپیکم
عکس یهویی از دستت بدع تا همه باور کنن بعدم برو به همون پدرشوهر دوستت بگو اگر ادم نسذ بعد بت پسره لگپ ...

نوشتم اول به پدرپسره بگو بین چی میگه 

بعد ورسیدم سینه هات خیلی درشت و تو چشم هستن که اینحپر میگه؟ 

بدون امضا😁😁😁😁😑😐🙄😏😇😘😄😃😋🙂🙂🤗😄😎🙂☺😍😗
نوشتم اول به پدرپسره بگو بین چی میگه بعد ورسیدم سینه هات خیلی درشت و تو چشم هستن که اینحپر میگه؟

خیلی که نه ،ولی خوب بد نیست میگن فامیل و دوستام گاهی ،،مساله اینه که به اون چه…. آدم مریض از هیچی سیری نداره،خانم خودش فوق العاده است از هر نظر ،،و این آدم اینقدر پستتتتت

[QUOTE=346975410] تهدیدش‌کن بگو ی بار دیگه تکرار بشه به همسرت میگمرفتو‌امدتو باهاشون کم کنQUOTE]

میدونی اخه مشکل من اینه که من دلم به حال زنش میسوزه ،،، من میتونم به این آدم به چشم هزار تا مرد خیابون که یه متلکی میگن و رد میشه آدم و انگار نشنیده نگاه کنم و ‌بگذرم و بزارم به حساب دیوانگی و مریضیش،،،ولی مشکل اصلی دوستمه که نمی‌دونم بش اشاره ای کنم که بدونه یا نه اصلا ….من فوقش نباشم،، ،من اهلش نیستم ،،وقتی من متاهلم و اینجور ،چشم داره ،،، منم نباشم با هزار تا آدم دیگه که اهلشن میلاسه  

[QUOTE=347120008] بهپدر پسره میگی حریان پسرشو؟ ]

نه والا چی بگم،،،پیرمرد یبار سکته کرده ،،مهم‌ترین نکته اینه که زنش بدونه به نظرم ،،،و خود احمقش ادب شه که واقعا نمی‌دونم کار درستیه بگم به خانمش یا نه ….و خودشم که اصلا میترسم دیگه ازش،،،نمی‌دونم چطور شیفتامو باش برم ،،، شایدم بدبخت تو حالت عادی نبوده که زنگ زده این چرتا را گفته ،،،نمی‌دونم والا 

تو بودی چه میکردی ؟جواب قبلی را ویرایش کردم خوندی ؟

بزار شایذ تکرارنکرد 

اکر تکرار کردتهدید کن بگو به پدرت و خانمت و کل طایفت میگم چه غلطی میکنی شاید جواب داد و راحت شدی

بزار شایذ تکرارنکرد اکر تکرار کردتهدید کن بگو به پدرت و خانمت و کل طایفت میگم چه غلطی میکنی شاید جوا ...

میدونی من همین حالاشم راحتم ،،فکر میکنم دیوانست،،یا مست بوده،،یا مریض روانیه،،یا هر جی  مشکل من اینه که من دلم به حال زنش میسوزه ،،، من میتونم به این آدم به چشم هزار تا مرد خیابون که یه متلکی میگن و رد میشه آدم و انگار نشنیده نگاه کنم و ‌بگذرم و بزارم به حساب دیوانگی و مریضیش،،،ولی مشکل اصلی دوستمه که نمی‌دونم بش اشاره ای کنم که بدونه یا نه اصلا ….من فوقش نباشم،، ،من اهلش نیستم ،،وقتی من متاهلم و اینجور ،چشم داره ،،، منم نباشم با هزار تا آدم دیگه که اهلشن میلاسه  

میدونی من همین حالاشم راحتم ،،فکر میکنم دیوانست،،یا مست بوده،،یا مریض روانیه،،یا هر جی مشکل من اینه ...

تو نمیخواد بگی فرداروز میگن فلانی زندگیمونو خراب کرد..... 

اگر این پسر  مشکل دار باشه و اهل خیانت زنش خیلی زود خپاهد فهمید