2777
2789

لطفا کسانی که پیام گذاشتن و راه حل دادن بگید چکار کنم ؟دوستم آدم خیلی درستی هست ،شما بودید بش میکفتید شوهرت چقدر روانی و مریضه؟

میگفتم

بمانم بمانی ببینند بمیرند🤍🧿•                                      تویی تنها ساکن قلب این دختر ؛🤍.           تو نوری هستی که قلبمو گرم نگه داشتی❤️‍🔥.https://www.ninisite.com/discussion/topic/13582698/%d8%af%d8%a7%d8%b3%d8%aa%d8%a7%d9%86-%d8%b9%d8%a7%d8%b4%d9%82%d8%a7%d9%86%d9%87-%da%a9%d9%88%d8%aa%d8%a7%d9%87?postId=338050990 اگه داستان کوتاه عاشقونه دوس داری بیا تو تاپیکم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چرا حس میکنم یه مرد با بیژامه و رکابی سفید چرکی و یه کپه پشم و ریش نشسته پشت این اکانت

نه خانم من زنم ، و‌واقعا راه حل میخوام .مگه مرض دارم مرد باشم مریض روانی باشم بیام اینجا ، خوب میرم هزار تا سایت چرت و پرت 

نه خانم من زنم ، و‌واقعا راه حل میخوام .مگه مرض دارم مرد باشم مریض روانی باشم بیام اینجا ، خوب میرم ...

باشه ولی ی عکس یهویی از دستت بده😂

﮼ توی ظلمت شمع خاموش میفروشی ابرام ؛یکیش رو روشن کن ببینن دارن چی میخرن!  ﮼
من واقعا دلم به حال اون زن میسوزه ،میترسم از واکنش ولی اگه نگم و فردا از چنین مردی بچه دار بشه خودم ...

عزیزم من درجریان اون تاپیکت نبودم مگه چی گفته؟

بمانم بمانی ببینند بمیرند🤍🧿•                                      تویی تنها ساکن قلب این دختر ؛🤍.           تو نوری هستی که قلبمو گرم نگه داشتی❤️‍🔥.https://www.ninisite.com/discussion/topic/13582698/%d8%af%d8%a7%d8%b3%d8%aa%d8%a7%d9%86-%d8%b9%d8%a7%d8%b4%d9%82%d8%a7%d9%86%d9%87-%da%a9%d9%88%d8%aa%d8%a7%d9%87?postId=338050990 اگه داستان کوتاه عاشقونه دوس داری بیا تو تاپیکم

عکس یهویی از دستت بدع تا همه باور کنن 

بعدم برو به همون پدرشوهر دوستت بگو اگر ادم نسذ بعد بت پسره لگپ؟ 

راستی سینه هات خیلی بزرگن؟ 

بدون امضا😁😁😁😁😑😐🙄😏😇😘😄😃😋🙂🙂🤗😄😎🙂☺😍😗
عزیزم من درجریان اون تاپیکت نبودم مگه چی گفته؟

حرف زشتی زد،گفت خواب  دیدم  س ی ن ه هاتو میخور… و گاز … یه مرتبه وسط حرفه‌ای کاریش و در نهایت احترام و بی شعوری گفت 

عکس یهویی از دستت بدع تا همه باور کنن بعدم برو به همون پدرشوهر دوستت بگو اگر ادم نسذ بعد بت پسره لگپ ...

عکس میدم اما تو نت پر عکسه ،،اگه میخوای هر چی بگو تا رو بند انگشت بنویسم باور کنی 

عکس میدم اما تو نت پر عکسه ،،اگه میخوای هر چی بگو تا رو بند انگشت بنویسم باور کنی

بگو ایرتک چرا بند انگشت پشت دستت بنویس بفرس

بدون امضا😁😁😁😁😑😐🙄😏😇😘😄😃😋🙂🙂🤗😄😎🙂☺😍😗