2777
2789
دکترت چی گفت؟؟؟من دوسه روز واژینال استفاده کردم کثیف کاری زیاد داشت همش میریخت بیرون دیگه کلا رکتال ...

دکتر نوشته روی شیاف رکتال ولی داروخانه گفت تونسخه نوشته واژینال بنظرتون چیکار کنم

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

فردا انتقال دارم اینا قبل انتقال بود

ای جاااانم بسلامتی الهی ب حق حسین و علی اصغر حسین ع نتیجشو ببینی دامنتون سبز بشه بچهای سالم و صالح و پرروزی نصیبتون بشه

عب نداره فردا حتما بپرس چون تا سه ماهگی باید مصرف کنی

[QUOTE=346847197]ای جاااانم بسلامتی الهی ب حق حسین و علی اصغر حسین ع نتیجشو ببینی دامنتون سبز بشه بچهای سالم و صالح و ...[/QUOقربونتون برم الهی شمام به ارزوهای دلتون برسین بقران خیلی خسته‌ام میشه دعا کنین واسم دعای خودم نمیگیره انگار که واسه خودم نفرین میکنم

[QUOTE=346847197]ای جاااانم بسلامتی الهی ب حق حسین و علی اصغر حسین ع نتیجشو ببینی دامنتون سبز بشه بچ ...

نه نگو عزیزم خدا در هرحال میبینه چندساله ازدواج کردی

همسایه ی ما بعد۲۳سال پارسال با ای وی اف بچه دارشد 

انشائ الله شمام حتما نتیجه میبینین نگران نباش

[QUOTE=346849725]میشه نگران نباش من ب۵د ۹سال و دوبار سقط مکرر الان ۱۵هفتمه ای وی اف کردم تو دوتا کورتاژام یکی از لوله ...[/QUOTEبسلامتی ایشالا بدنیا بیارین .میکرو کردین؟

[QUOTE=346849725]میشه نگران نباش من ب۵د ۹سال و دوبار سقط مکرر الان ۱۵هفتمه ای وی اف کردم تو دوتا کور ...

ممنون عزیزم انشائ الله قسمت خودتون ن ای وی اف دکتر اول پیشنهاد ای یو ای داد قبول نکردم 

ارزومه مامان شم مال منم خودم خواستم ای وی اف

من بااینکه مستاجرم اما الویت اولم بچس خیلیا بهم گفتن برو سرپرستی بگیر قبول نکردم گفتم فقط و فقط از وجود خودمو شوهرم و تو رحم خودم قبول دارم همین.تنها ارزوم اینه طعم مادربودن رو بچشم