2777
2789

پدرم رو با سرطان از دست دادم 😔 قطره قطره 

آب شدن بابام رو دیدم 😔  دو سالیه پدرم فوت کرده 😔

الان مادرم ندول تیروئید داشت، تیروئیدش رو عمل کردیم در آوردیم 😔 ید درمانی کرده 😔 اسکن داده منتظر جواب اسکن هستیم 😔

حالم واقعا بده این روزا 😔😔😔😔 با اینکه تازه اومدم سر زندگیم اما همش تو فکر مامانم هستم 😭😭😭😭

بچه ها چه نذری کنم چه دعایی بخونم مامانم خوب شه 😭

🌼 معبودم چگونه بخوام تو را و من منم و چگونه قطع کنم امیدم از تو و تو تویی 🌼 معبودم زمانی که نخواستم از تو پس عطا فرمودی به من ، پس کدام کس است که درخواست کنم عطا کند مرا 🌼 معبودم هرگاه نخوانم تو را پس حاجتم برآوری ،پس کیست آنکه بخوانم او را حاجتم برآورده کند 🌼 معبودم هرگاه زاری نکنم به سوی تو تا رحم کنی به من ، پس کدام کس زاری کنم بسوی او که تا آنکه رحم کند 🌼 معبودم چنانچه شکافتی دریا را برای موسی (ع) و نجات دادی او را میخواهم از تو اینکه رحمت فرستی بر محمد(ص) و آل او 🌼 و اینکه مرا نجات دهی از آنچه من در آنم و گشایش دهی به من ، گشایشی زودتر و نه دیر بفضل و رحمت خودت ای رحیم ترین رحم کنندگان 🌼 الهم صل علی محمد و آل محمد 🌼

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

هر هدیه ای که به امام حسین و اصحاب و اهل بیتشون تقدیم کنین یا زیارت عاشورا یا روضه یا پول دادن برای مراسم اهل بیت.

بسم الله الرحمان الرحیم. سلام. نابینا هستم. صفحه‌خوان nvda, همه نوشته های متنی جز عکسنوشته ها رو در کامپیوتر میخونه. امروز برای سلامتی و ظهور امام زمانت دعا کردی؟ صلوات فرستادی؟ برای فرج و رفع غربت هزار ساله امام معصوم و مهربانت چه کردی؟! امام زمان هر لحظه دعاگوی ما و آمینگوی دعاهایمان هستند. همه هستی و وجودمون و نعمتهایی که داریم به برکت وجود حضرته. ما خلیفه خدا در زمینیم و باید کانال رحمت الهی باشیم، در آخرت همه با هم بریم بهشت! تاپیکهام همشون امیدبخشن. من به خاطر عهدی که با خدا بستم، از سال 1400 اومدم اینجا و موندگار شدم. عهدم با خدا اینه که به همه امید بدم و همه رو دعوت کنم سر سفره پرمهر خدا و اهل بیت.

ان شاءالله به امید خدا شفا پیدا میکنن

عزیزم سفره ابالفضل بنداز

ابالفضل زود حاجت میده

یه سفره بنداز، حتی با یه لیوان آب یا هر چیزی

بشین زیارت عاشورا بخون زیارت ابالفضل 

هر چیزی دلت خواست

گریه هاتو بکن حرفای دلتو بزن

ان شاءالله زودِ زود حاجت میگیری

یه حرف قشنگ تو، ممکنه روز یه نفر رو بسازه.🥰
شب بهت میگم قشنگمان شالله سایه ش رو سرتون باشه و خدا دگپدرت و رحمت کنه ، براشون یاسین میخونم

مرسی منتظر می مونم بگی 😭

🌼 معبودم چگونه بخوام تو را و من منم و چگونه قطع کنم امیدم از تو و تو تویی 🌼 معبودم زمانی که نخواستم از تو پس عطا فرمودی به من ، پس کدام کس است که درخواست کنم عطا کند مرا 🌼 معبودم هرگاه نخوانم تو را پس حاجتم برآوری ،پس کیست آنکه بخوانم او را حاجتم برآورده کند 🌼 معبودم هرگاه زاری نکنم به سوی تو تا رحم کنی به من ، پس کدام کس زاری کنم بسوی او که تا آنکه رحم کند 🌼 معبودم چنانچه شکافتی دریا را برای موسی (ع) و نجات دادی او را میخواهم از تو اینکه رحمت فرستی بر محمد(ص) و آل او 🌼 و اینکه مرا نجات دهی از آنچه من در آنم و گشایش دهی به من ، گشایشی زودتر و نه دیر بفضل و رحمت خودت ای رحیم ترین رحم کنندگان 🌼 الهم صل علی محمد و آل محمد 🌼

مامانت قبلا نذری نکرده یا به امامی توسل نکرده؟ به همون امام توسل کنید تا جواب بگیری من خودم هیچ امامی جوابمو نداده فقط یه امامه که هر وقت نذر میکنم جواب میده 

بعد یه سوال ندول تیرویید چیه؟ من کم کاری داشتم الان دیگه قرص نمیخورم

ام البنین دخیلم / درمانده و ذلیلم / تا ندهی مرادم / دست از تو برندارم

آره واقعا ، من پدرم سکته رد کرده بود ولی خیلی نگران بودیم با این جواب گرفتم

تو زندگی پس از زندگی هم کفتن

ان شاءالله به امید خدا شفا پیدا میکننعزیزم سفره ابالفضل بندازابالفضل زود حاجت میدهیه سفره بنداز، حتی ...

خودم تنهایی میتونم سفره بندازم زیارت بخونم روضه پخش کنم بعد چیزای سفره رو پخش کنم تو نونوایی دم در یا مسجد محله؟

آره واقعا ، من پدرم سکته رد کرده بود ولی خیلی نگران بودیم با این جواب گرفتمتو زندگی پس از زندگی هم ک ...

منم از اون برنامه یادش گرفتم با دل شکسته باید بخونیش 

⚘اللّهم عجل لولیک الفرج⚘ اگر زحمتی نیست برای شادی روح مادرم صلوات بفرستید . تنتون سلامت و دلتون خوش...
چیزی نیست خوب میشه خداروشکر که بخیر گذشته خدا رحمت کنه پدرتو من شما رو یادمه

یادته چقدر تاپیک میزدم برای شفای پدرم دعا کنید 😭😭😭

الان براش تاپیک میزنم که براش فاتحه بدن 😭