2777
2789
عنوان

سرطان یا متاستاز به کبد

| مشاهده متن کامل بحث + 1695 بازدید | 29 پست
منظورم الان چون آنزیم ها بالاست میخوام ببینم متاستاز داده دکترش چیزی نگفته

بعید میدونم

من آزمایشگاه کار میکردم انزیم کبد با مصرف داروها هم بالا میرفت

هر چه دلم خواست همان میشودچون از خدای مهربونم میخوام.خدایی ک از رگ گردن نزدیکتره.خدایی ک از پدر و مادر مهربونتره.خدایی ک از همه کس و همه چیز قدرتمندتره
پاتولوژی کرده ک بگن سرطانپدر من سال ۸۵ انسداد روده داشت دکترش گفت سرطان و مشکل هم حاده و...حتی یادمه ...

این فرق داره بردنش اتاق عمل باز کردن دیدن غده کل روده رو گرفته کیسه گذاشتن و دوباره بستن سه تا دکتر بردن همه گفتن سرطانه

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نمونه برداری کردن جوابش نیومده گرید چنده؟

یابه کبدسرایت کرده ولی توسی تی نشون نداده چون ممکنه یه مدت  داخل خون پنهون بمونه 

یا دارویی مصرف کردن که باعث بالا رفتن آنزیمهای کبدی بشه 

نمونه برداری کردن جوابش نیومده گرید چنده؟یابه کبدسرایت کرده ولی توسی تی نشون نداده چون ممکنه یه مدت ...

فعلا از ریه نمونه برداشتن جواب نیومده دارو هم مسکن میخوره به خاطر پادرد و کمر درد 

عضلات پاش تحلیل رفته

اگه کل روده درگیربوده پس فراتراز روده درگیره چون ازراه خون پخش میشه وسریع به کبدمیزنه 

برای ماگرید۲بودگفتن چندسانت روده درگیره خیلی شانس آوردین ولی چندماه بعدهم کبدهم ریه وهم مهره درگیرشد

اگه کل روده درگیربوده پس فراتراز روده درگیره چون ازراه خون پخش میشه وسریع به کبدمیزنه برای ماگرید۲بو ...

بعد مریضتون چطور شد؟ چقدر سریع پخش شده حتما خیلی تهاجمی بوده چون من تاپیک های سال های گذشته هم نگاه کردم خیلیا روده شون گرید 3 هم بوده اما خوب شدن

مال مریض مارو که دکتر گفته احتمالا چهاره باز تا جواب پاتولوژیش هم بیاد

از غدد لنفاویش هم برداشته بودن

فوت شدن 

حتی غددلنفاوی هم درگیر نبود از دیواره ی روده هم نگذشته بود ولی طول کشید تابخیه ها بهتربشن برای همین چندماه طول کشیداقدام برای درمان 

دیگه اونموقع هم متوجه شدیم متاستازداده

اگرسن پایین باشه مراحل اول باشه متاستازنداده باشه سریع شروع به درمان کنه احتمال بهبودهست البته همونم بایدهرسال چکاپ بده چون ممکنه داخل خون نهفته باشه

فوت شدن حتی غددلنفاوی هم درگیر نبود از دیواره ی روده هم نگذشته بود ولی طول کشید تابخیه ها بهتربشن بر ...

خدا رحمتشون کنه دکترش خوب نبوده احتمالا وگرنه ما توی اقوام داریم یکماه بعد عمل سریع فرستادن شیمی درمانی جای عمل هم بعد یکماه کامل خوب میشه... قسمتش اینطوری بوده دیگه

توبخش آنکولوژی یه خانمی بودگرید۴دوسال میومدشیمی درمانی توشهرخودشون به شوهرش گفته بودن این دیگه مرده ...

برای من اقوام خیلی نزدیک نیست ولی در کل زندگی یکم طولانی تر که همش با زجر و ناخوشی خود شخص و اطرافیانش  باشه هم فایده ای نداره

خدا رحمتشون کنه دکترش خوب نبوده احتمالا وگرنه ما توی اقوام داریم یکماه بعد عمل سریع فرستادن شیمی درم ...

ممنون خدارفتگان شماروبیامرزه 

آخه مشکل قلبی هم داشتن بعدازعمل سنگین روده اونم دوبارطی دوهفته قلب به شدت ضعیف شد وخیلی هم توان داروی شیمی نداشتن