2777
2789
عنوان

سرطان یا متاستاز به کبد

1690 بازدید | 29 پست

کسایی که خدای نکرده تجربه دارن از اقوام ما سرطان روده تشخیص دادن هنوز شیمی شروع نشده ممکنه متاستاز به کبد باشه با این حال که سونو یا سی تی کبد سالمه و البته آنزیم ای کبدی بالاست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دارو مصرف میکنن؟

هر چه دلم خواست همان میشودچون از خدای مهربونم میخوام.خدایی ک از رگ گردن نزدیکتره.خدایی ک از پدر و مادر مهربونتره.خدایی ک از همه کس و همه چیز قدرتمندتره

گلم از کلینیک سایت هم میتونی سوال بپرسی 

لطفاً زیر 22 سال در تاپیکهای من شرکت نکنند، با تشکر. چون تجربه هاشون کاملا متفاوته.                وقتی به این فکر میکنم که یه عده از آدما وااااقعا فاقد درک و فهم و شعور هستند، خیییلی از این دنیا میترسم.     آقایون، درخواست دوستی ندید                  کاربر جدید نیستم دوستای گلم

اگر زود تشخیص داده بشه و درمان زود شروع بشه متاستاز نمیکنه

آنزیم کبدی هم شاید بخاطر مصرف دارو باشه

هر چه دلم خواست همان میشودچون از خدای مهربونم میخوام.خدایی ک از رگ گردن نزدیکتره.خدایی ک از پدر و مادر مهربونتره.خدایی ک از همه کس و همه چیز قدرتمندتره
منظورم الان چون آنزیم ها بالاست میخوام ببینم متاستاز داده دکترش چیزی نگفته

بالا بودن آنزیمها صرفا علامت این قضیه نیست

لطفاً زیر 22 سال در تاپیکهای من شرکت نکنند، با تشکر. چون تجربه هاشون کاملا متفاوته.                وقتی به این فکر میکنم که یه عده از آدما وااااقعا فاقد درک و فهم و شعور هستند، خیییلی از این دنیا میترسم.     آقایون، درخواست دوستی ندید                  کاربر جدید نیستم دوستای گلم

انسداد روده

پاتولوژی کرده ک بگن سرطان

پدر من سال ۸۵ انسداد روده داشت 

دکترش گفت سرطان و مشکل هم حاده و...حتی یادمه گف نمیمونه

بردیم یک دکتر دیگه باورت نمیشه یک هفته نشد دزمان شد

گفتیم بهمون گفتن سرطان

گفت این یک مشکل ساده اس و درمان کرد

اسم دکترش هم حسین خدمت

منظورم الان چون آنزیم ها بالاست میخوام ببینم متاستاز داده دکترش چیزی نگفته

اگه متاستاز داده باشه به شکل توده در سی تی اسکن گزارش میشه میدونید درجه و گرید چند بوده؟ خونریزی هم داشته؟