2777
2789
عنوان

قهر و منت کشی شوهر

998 بازدید | 16 پست

دوستان اوناییتون ک شوهرتون خودش شما رو انتخاب کرده .

شده شوهرتون چیزی بهتون بگه دعواتون بشه و خودش مقصر باشه؟    

مثلا شما چیزی نگید. محل ندید. چکار می‌کنه.   

خاعشا اونایی که ۲۴ساهت منت شوهر کشیدن و مرد رو لوس کردن و طاقت قهر ندارن نیان.  لطفاااااااا نیایییید

یکم که اروم میشه میاد سر حرفو باز میکنه یا میاد بغل میکنه میگه قهر کردی🙄🥴

اگرم خونه نباشه اهنگ یا پست عاشقانه میفرسته

حس بودنت، قشنگترین حس دنیاست❤️❤️همیشه باشی عشق من... 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من از سه شنبه تا الان با شوهرم قهرم فقط دیروز تا الان یه چند بار از هم سوال پرسیدیم کار داشتیم ولی ا ...

جوابشو بده بلاتکلیف نزارش لطفا

چشم من هرگز ندیده است آدم بی درد را،،، زندگی رنج مدام است، آدمی سرخت باش!😉

مثلا اگه از خونه برید بیرون. چکار میکنه؟ دیر بیاید

زنگم میزنه ببینه کجام یا اس میده یه عزیزم یا چیزی هم تهش میزاره دیگه میفهمم عقلش اومده سرجاش فهمیده چه شکری خورده

حس بودنت، قشنگترین حس دنیاست❤️❤️همیشه باشی عشق من... 

معمولا چای میریزه برام، میاد میگه دیوونه بیا، بیشووور بیا دیگه… اما من اگه قهر کنم بداخلاق میشم و خیلی باید تلاش کنه تا حرف بزنم ، حرفم بزنم میگم آشتی هستم اما ازت ناراحتم .

اما گاهی تو بعضی از قهر ها اون قهر رو کش میده منم از قهر خسته میشم میرم هی جلو چشمش بلکه بیاد آشتی اما نمیاد…. اینجاست که مظلوم بازی درمیارم تا بیاد برا آشتی😁