واقعا شوهر نعمتیه که من ازش محرومم😐😭واقعا دلم شوهر میخواد دلم میخواد همجا شوهرم باشهه بگم شوهر اینکارو کرد شوهر اینکارو نکرد شوهرم این زهر ماریو کوفت کرد اون زهرماریو کوفت نکردد کلا میخوام شوهر باشه خواهشا نصحیت نکنید که از زندگی لذت ببر اینا من اصلا با خانواده ی روانی م تا ازدواج نکنم نمیتونم لذت نمیبرم شما فقط طبق تجربیات زندگی خودتون میگید ازدواج کن یا نکن 17 سالم هست میدونم سنی ندارم بازم میگید لذت ببر ولی خانواده احمقم نمی زارن شوهرم کجایی منو ببری😭😭😐😐💔💔💔💔💔💔😐😐
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
نگاه همونطور که خونه پدر مادر سختی داره خونه شوهرم داره 🧑🦯 منم مثل تو دوست داشتم شوهر کنم ولی الان اینقدر دلم برای پدر مادرم تنگ میشه که چرا سعی نکردم وقتی کنارشونم لذت ببرم
دل من فقط به بودنت خوشه🤍🫀✨ ... جمله ی چرا انقدر زود ازدواج کردی؟ به اندازه ی جمله ی چرا ازدواج نمیکنی؟ زشته... لطفاً به اسم روشنفکری در زندگی دیگران دخالت نکنید
منم دقیقا عین تو طرز فکرم بود میگفتم شوهر کنم کیف میکنم با این خانوادم نمی تونم بسازم دیگه الان ۱۷ سالمه و ازدواج کردم اگه به عقب برمیگشتم هیچوقت اینکارو نمیکردم شوهرمم مرد خیلی خوبیه اما هیچی مثل پدر و مادر نمیشه
حق داری توی این سنی که تو داری خیلیا دچار این حس میشن
ولی عجله نکن صبر کن به وقتش برات پیش بیاد
از داشته هامون لذت ببریم و بدونیم که همین چیزایی که شاید برای ما عادی شدن و دیگه به چشممون نمیان، آرزو و رویای خیلی از آدماست...🌱 ، بیشتر از هر وقت دیگه ای به دعاهاتون نیازمندم ، ممنون میشم اگه با دلای پاکتون یه صلوات برام بفرستید🥲💙