2777
2789
عنوان

فقط از خدا مرگ میخوام

| مشاهده متن کامل بحث + 225 بازدید | 22 پست
اگه سنم بیشتر بود اهمیت نمی‌دادم پخته تر میشدم ولی از بچگی افسردگی گرفتم مریض شدم

کلااز۱۲سالگی تاپایان۲۵بحران هورمونهای وحشتناک هستش

ببین برودانشگاه وسرکار

یابروکلاسهای هنری 

یابروآرایشگری یادبگیر

یاکارودرآمدخونگی پیداکن

بعد۳۰سالگی دنیاخوب میشه

حتی بدش هم بهترازخوب الانته

توکلت بخداباشه

مرتیکه مادرخراب چرادرخواست میدی حیوون😡😡🤬🤬🤬🤬🤬.......من جواب استاتررومیدم بتوچه.فضول سرت توچیزمردم نباشه،اگرروی نظراتی غیراسی ریپ میزنی شک نکن یه فضولی.....فحش بدی وتوهین کنی جوابت روپشت گوشی میدم همه رونثاروالدینت میکنم.....چون من باتوکاری نداشتم توفضولی کردی...........هرکی رای دادوهرکی رای نداددیگه ازامروزخوشبختیدوازگرونی شکایت کنیدوازبدبختی بنالیدلعنت خداوندبهتون.واگرهرسختی مابکشیم که مسببش شماباشیدلعنت خداوندبهتون......
من سعی ندارم جلوی کسیو بگیرم فقط میگم دهن بقیه رو با این حرفا مسموم نکن مردن دیگه خز شده بهتره زنگی ...

کسی که خوش باشه با این چیزا دهنش مسموم نمیشه کسی هم که غم داره خودش بهتر از من اینچیزارو میدونه شما نمیتونی طبق شرایط خودت برای مردم نسخه پیچی گاهی اوقات امیدواری هم کاری برات نمیکنه من این همه سال با امید زندگی کردم چیشد واقعا

بارها میگید چرا تاپیکات تناقض داره عزیزان منو دوستم باهم تو این اکانتیم یبار من تاپیک میزنم یبار اون لطفاً حاشیه درست نکنید ❤️

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

کسی که خوش باشه با این چیزا دهنش مسموم نمیشه کسی هم که غم داره خودش بهتر از من اینچیزارو میدونه شما ...

مگه مرگ نمیخوای ؟

خب برو بمیر دیگه 

اومدی اینجا بگی میخوام بمیرم تا چهار نفر بهت امید بدن و منصرفت کنن دیگه

مگه مرگ نمیخوای ؟خب برو بمیر دیگه اومدی اینجا بگی میخوام بمیرم تا چهار نفر بهت امید بدن و منصرفت کنن ...

توروخدا برو پی کارت حوصله تو یکی و ندارم دیگه همیشه باید ی گوشت تلخ مثل تو تو تاپیکا باشه😐 منتظر این بودم تو بیای دستور مرگمو بدی عجبا 

ریپ نزن دیگع

بارها میگید چرا تاپیکات تناقض داره عزیزان منو دوستم باهم تو این اکانتیم یبار من تاپیک میزنم یبار اون لطفاً حاشیه درست نکنید ❤️

توروخدا برو پی کارت حوصله تو یکی و ندارم دیگه همیشه باید ی گوشت تلخ مثل تو تو تاپیکا باشه😐 منتظر ای ...

چیشد خانوم دیدی حق با منه کم آوردی؟ 

بمیر خودتو خلاص کن تو که خیلی خسته ای و دیگه نمیکشی 

چیشد خانوم دیدی حق با منه کم آوردی؟ بمیر خودتو خلاص کن تو که خیلی خسته ای و دیگه نمیکشی

تو فک کن کم آوردم حوصله بحث کردن با تو یکی و ندارم دیگه هرچی هم بگی جوابتو نمیدم